Σε νέες μοντέρνες συσκευασίες οι χυμοί ΚΕΑΝ

Σε νέες μοντέρνες συσκευασίες οι χυμοί ΚΕΑΝ

 


Ανταποκρινόμενη στις νέες τάσεις της εποχής και με στόχο την ανανέωση της εμφάνισης των προϊόντων της, η ΚΕΑΝ έχει λανσάρει νέες συσκευασίες για όλη τη σειρά χυμών της. Η διανομή των νέων συσκευασιών έχει ήδη αρχίσει από το καλοκαίρι και αναμένεται πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα αντικαταστήσουν τις παλιές στα ράφια των υπεραγορών, περιπτέρων, φούρνων και άλλων σημείων πώλησης χυμών ΚΕΑΝ.

Οι νέες συσκευασίες έχουν παρουσιαστεί και στην Anuga, μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών, λαμβάνοντας θετικά σχόλια από υφιστάμενους και νέους πελάτες από το εξωτερικό για τη μοντέρνα και δυναμική τους εμφάνιση. Επιπρόσθετα λαμβάνεται υπ΄όψιν από όλους τους καταναλωτές και η σημαντική βελτίωση στη λειτουργικότητα που προσφέρουν με το νέο καπάκι HeliCap, που επιτρέπει καλύτερη ροή του χυμού αλλά είναι και το παγκοσμίως πρώτο καπάκι που προσφέρει άνοιγμα μιας κίνησης, έχοντας εγκριθεί από τον Σουηδικό Ρευματολογικό Οργανισμό (Swedish Rheumatism Association SRA) για την εύκολη χρήση του.

Οι νέες συσκευασίες, έχοντας ως βάση τους το λευκό χρώμα, αντανακλούν τη φρεσκάδα και την σταθερή ποιότητα των χυμών ΚΕΑΝ. Η ΚΕΑΝ, ως πράσινη επιχείρηση, έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί για τις συσκευασίες της χαρτί TetraPak με πιστοποίηση από το Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών (Forest Stewardship Council – FSC™), ένα διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος προωθεί την υπεύθυνη δασοκομία παγκοσμίως, με βάση τα αυστηρότερα περιβαλλοντικά πρότυπα. Το σήμα FSC™ βρίσκεται πάνω σε όλες τις συσκευασίες των χυμών ΚΕΑΝ ενός λίτρου.

Η Marketing Manager της ΚΕΑΝ, Εύη Παπαδοπούλου δήλωσε σχετικά: «Για πάνω από 65 χρόνια, η ΚΕΑΝ, ως σύγχρονος και υπεύθυνος οργανισμός, προσπαθεί συνεχώς να ανανεώνεται και να προσαρμόζεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Η κίνηση για αλλαγή των συσκευασιών όλης της σειράς των χυμών απορρέει από αυτή τη φιλοσοφία. Η υιοθέτηση του λευκού χρώματος αντανακλά την ψηλή ποιότητα, τη φυσική προέλευση και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας  συνδέοντας τα με τις εικαστικές τάσεις της νέας εποχής.»

Η KEAN Soft Drinks Ltd  Ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει 76 κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Η ΚΕΑΝ τα τελευταία χρόνια προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω θυγατρικών εταιρειών. Η σειρά χυμών Prima και τα αλλαντικά Kristi καθώς και τα ελληνικά γιαούρτια ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KEAN Food Link ltd. Τα παγωμένα προϊόντα ψαριού και ο καπνιστός σολομός Sarels και Mister Fish, τα προϊόντα κοτόπoυλου SFC και τα ελληνικά παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KFL Logisitics ltd. Επίσης, η ΚΕΑΝ ανέλαβε την εμπορική αντιπροσωπεία και διανομή των γνωστών προϊόντων HEINZ, AMOY, Farley’s, HP, Lea & Perrins, Green Cola, Fox’s biscuits, iMee, λάδια ‘Το Λαμπερό’, και Natures Path στην κυπριακή αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα