Σκέφτομαι οικονομικά, γιορτάζω με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

Σκέφτομαι οικονομικά, γιορτάζω με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ  • Δωρεάν καύσιμα κίνησης προσφέρει η νέα, χριστουγεννιάτικη, προωθητική ενέργεια της εταιρείας

Την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν οι καταναλωτές ανταποδίδει μέσω της νέας, χριστουγεννιάτικης, προωθητικής της ενέργειας, η εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

Η προωθητική ενέργεια, που φέρει τον τίτλο «Σκέφτομαι οικονομικά, γιορτάζω με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ», προσφέρει δωροκουπόνια για δωρεάν καύσιμα κίνησης σε πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και AGIP που συμμετέχουν στην εκστρατεία, καθώς και δικαίωμα συμμετοχής σε μεγάλη κλήρωση όπου δεκάδες τυχεροί θα κερδίσουν καύσιμα κίνησης χιλιάδων ευρώ.

Με αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω, θα προσφέρεται ένα δωροκουπόνι αξίας €2 και με αγορά €50 και άνω θα προσφέρονται δυο κουπόνια αξίας €2 το μέγιστο.

Κάθε δωροκουπόνι προσφέρει:

 

  • Δωρεάν καύσιμα κίνησης αξίας €2, στην επόμενη αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω τοις μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα. Με την επόμενη αγορά καυσίμων αξίας €25 και άνω, θα μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο ένα κουπόνι αξίας €2, ενώ με την επόμενη αγορά καυσίμων αξίας €50 και άνω, μπορούν να εξαργυρωθούν το μέγιστο δύο κουπόνια αξίας €2 έκαστο.

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής σε μεγάλη κλήρωση όπου δεκάδες τυχεροί θα κερδίσουν καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+. Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν καύσιμα αξίας €1000, 20 τυχεροί θα κερδίσουν καύσιμα αξίας €200 και άλλοι διακόσιοι αξίας €50.

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου 2015, ενώ τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ www.petrolina.com.cy.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα