Στα σκαριά Mall τεραστίων διαστάσεων στη Λάρνακα

Στα σκαριά Mall τεραστίων διαστάσεων στη Λάρνακα

 

Το δικό της εμπορικό κέντρο φαίνεται να αποκτά η Λάρνακα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης. Πρόκειται για Mall τεραστίων διαστάσεων Mall που αναμένεται να αναγερθεί εντός του 2017.

Τη δημιουργία του προωθεί επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στη Νότιο Αφρική και έχει ελληνικές ρίζες. Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας κατέθεσε αίτηση για εξασφάλιση πολεοδομικής άδειας την χθες Τρίτη 20/12 στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Πρόσφατα ο ίδιος επιχειρηματίας προχώρησε στην ενοικίαση γης έκτασης 50,000 τετραγωνικών μέτρων η οποία ανήκει στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού.

Η γη βρίσκεται πίσω από το ΚΕΝ Λάρνακας απέναντι από τον χώρο στάθμευσης του νέου ΓΣΖ και για πολλά χρόνια έχει παραμείνει ανεκμετάλλευτη.

Όπως όλα δείχνουν στην συγκεκριμένη γη αναμένεται να ανεγείρει το νέο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας ο επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με την αίτηση του επιχειρηματία, το νέο εμπορικό κέντρο θα διαθέτει πολλά εμπορικά καταστήματα, καφεστιατόρια, κινηματογράφους, ισόγειο και υπόγειο χώρος στάθμευσης.

Το έργο θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ ενώ αναμένεται να προσελκύσει επενδυτές τόσο από το εσωτερικό αλλά και από το εξωτερικό.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και ο επιχειρηματίας λάβει τις απαραίτητες άδειες, τότε θα προχωρήσει σε κατασκευή του εμπορικού κέντρου εντός του 2017.c

Categories: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ