Στα Lidl μπαίνεις με κλειστά μάτια

Στα Lidl μπαίνεις με κλειστά μάτια

 

Στα Lidl μπαίνεις με κλειστά μάτια και βγαίνεις κερδισμένος… γιατί φροντίζουμε να τα έχουμε εμείς ανοιχτά, διασφαλίζοντας για σένα ολόχρονα υψηλή την ποιότητα των προϊόντων μας και σταθερά χαμηλές τις τιμές μας! Ακολουθούμε πιστά κάθε απαραίτητη διαδικασία, ώστε να είμαστε σίγουροι πως ό,τι φτάνει στα χέρια του καταναλωτή αξίζει ποιοτικά και συμφέρει!

Αυτό αποτυπώνεται και στη νέα μας καμπάνια!

Από την πρώτη στιγμή της δραστηριότητά μας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Φροντίζουμε για τη σωστή διατήρηση της θερμοκρασίας των προϊόντων μέχρι να φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών, καθώς κάθε προϊόν μας διατηρείται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία για να συντηρείται άψογα και να μην αλλοιώνονται τα θρεπτικά του συστατικά.

Εξασφαλίζουμε τη σωστή συντήρηση των προϊόντων μας στα καταστήματά μας, φυλάσσοντάς τα σε ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας, που δεν αφήνουν κανένα ίχνος πάγου στις συσκευασίες τους.

Εξασφαλίζουμε επίσης για όλα μας τα προϊόντα την κατάλληλη συσκευασία, πληρώντας απόλυτα τους απαιτούμενους κανόνες υγιεινής πρακτικής, για να μην μένουν ποτέ εκτεθειμένα στον πάγκο και να διατηρούν αναλλοίωτη την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους.

Προσαρμόζουμε την ποικιλία μας προσφέροντας τοπικά προϊόντα, αλλά και γεύσεις από κάθε γωνιά του κόσμου σε υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές, επιλέγοντας την γκάμα και τις δικές μας μάρκες.

 

Προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε κιβώτια και παλέτες, απλοποιώντας τις χρονοβόρες διαδικασίες και μειώνοντας αισθητά το κόστος, διατηρώντας όλο το χρόνο τιμές μας χαμηλές για τους πελάτες μας!

Δουλεύουμε οργανωμένα, με τους προμηθευτές μας να παραδίδουν σε μία μόνο κεντρική αποθήκη σε ολόκληρη την Κύπρο, και όχι μεμονωμένα σε κάθε κατάστημα.

Τώρα λοιπόν ξέρετε γιατί στα Lidl είστε κάθε μέρα κερδισμένοι!

Περισσότερα στο www.lidl.com.cy, www.facebook.com/lidlcy/, www.twitter.com/Lidl_Cyprus_, https://www.instagram.com/lidl_cyprus/, Snapchat: lidlcyprus


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα