Στα Public το νέο best seller «Το Κουκλόσπιτο»

Στα Public το νέο best seller «Το Κουκλόσπιτο»


Τα Public, ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί για την προώθηση της φιλαναγνωσίας και την προβολή του βιβλίου στη χώρα μας. Στην γκάμα της βιβλιοθήκης του Public, προστίθεται το νέο best seller βιβλίο «Το Κουκλόσπιτο».

Τα Public, είναι ο απόλυτος προορισμός του βιβλίου.

Περιγραφή βιβλίου: Μια φθινοπωρινή μέρα του 1686 η δεκαοχτάχρονη Νέλλα Όορτμαν χτυπά την πόρτα ενός αρχοντικού της πιο πλούσιας περιοχής του Άμστερνταμ. Έρχεται από την επαρχία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή ως σύζυγος του εμπόρου Γιοχάννες Μπραντ. Όμως αντί για αυτόν συναντά την πικρόχολη αδελφή του, τη Μάριν. Ο Γιοχάννες δεν εμφανίζεται παρά αρκετά αργότερα και προσφέρει στη νεαρή του σύζυγο ένα παράξενο γαμήλιο δώρο: ένα κουκλόσπιτο, μια πιστή απομίμηση του σπιτιού τους. Θα το εξοπλίσει ένας ακριβοθώρητος τεχνίτης, του οποίου οι λιλιπούτειες δημιουργίες καθρεφτίζουν  με τρόπο απροσδόκητο τις αληθινές ζωές τους…Το περίκλειστο σύμπαν του οίκου των Μπραντ  αρχικά βυθίζει τη Νέλλα στο σκοτάδι, καθώς όμως ανακαλύπτει ένα ένα  τα μυστικά του, συνειδητοποιεί πως όλοι τους διατρέχουν  ολοένα και μεγαλύτερο κίνδυνο…

Υπέροχο, μεθυστικό και γεμάτο αγωνία, το Κουκλόσπιτο  αποτελεί μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης και εμμονής, προδοσίας και εξιλέωσης, μια ιστορία που ακροβατεί ανάμεσα σε αυτό που φαίνεται και σε αυτό που είναι πραγματικά.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα: Η Jessie Burton γεννήθηκε το 1982. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στο Central School of Speech and Drama, ενώ εργάστηκε ως διοικητική υπάλληλος στο City. Πλέον ζει στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, όχι μακριά από εκεί που μεγάλωσε. Το Κουκλόσπιτο  (The Miniaturist, 2014, Βιβλίο της χρονιάς των βιβλιοπωλείων  Waterstones, Βιβλίο της χρονιάς της εφ. Observer, National Book Awards New Writer 2014) είναι το πρώτο της μυθιστόρημα και ένα από τα μεγαλύτερα μπεστσέλερ των τελευταίων χρόνων, ενώ μεταφράστηκε σε περισσότερες από 35 γλώσσες.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα