Στην εταιρεία Καποδίστριας τα ελαστικά Hankook

Στην εταιρεία Καποδίστριας τα ελαστικά Hankook


Τέλη Απριλίου ξεκινά η διανομή μέσω του δικτύου της εταιρείας σε όλη την ελεύθερη Κύπρο

 

Με μια premium επιλογή ενισχύεται η γκάμα ελαστικών της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, καθώς από τα τέλη Απριλίου ξεκινάει τη διανομή των ελαστικών Hankook, μέσω του δικτύου της σε όλη την ελεύθερη Κύπρο. Πρόκειται για ελαστικά πρώτης τοποθέτησης σε μοντέλα μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών όπως BMW, Audi, Mercedes, VW, Ford, Toyota, Opel, Hyundai και KIA.

Μέσα από τη συνεργασία με την Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, η κορεάτικη φίρμα φιλοδοξεί να εδραιώσει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά, φτάνοντας πιο κοντά και πιο γρήγορα στον καταναλωτή. Αλλά και βάζοντας την σφραγίδα ποιότητας της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στην εξυπηρέτηση των πελατών που επιλέγουν Hankook, οι οποίοι πλέον θα απολαμβάνουν εγγύηση, αξιοπιστία και κορυφαία υποστήριξη.

«Με την προσθήκη των ελαστικών Hankook στο portfolio μας, πλέον είμαστε σε θέση να ικανοποιούμε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, προσφέροντας στον καταναλωτή επιλογές για περισσότερους τύπους αυτοκινήτων και διαφορετικά βαλάντια» δηλώνει ο κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Co-CEO της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ. «Η προηγούμενη επιτυχής προώθηση στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία μας, τόσο ελαστικών όσο και άλλων προϊόντων σχετικών με το αυτοκίνητο, μας κάνει να αισθανόμαστε σχεδόν βέβαιοι πως σε σύντομο χρονικό διάστημα τα Hankook θα είναι μεταξύ των πρώτων επιλογών των Κύπριων οδηγών που διαλέγουν premium ελαστικά για το όχημά τους» προσθέτει ο κ. Καποδίστριας.

Τα ελαστικά Hankook θα μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί από τα καταστήματα ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ σε όλες τι πόλεις και από ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργείων ελαστικών.

Ποια είναι τα ελαστικά Hankook

Η Hankook κατέχει μια θέση ανάμεσα στους δέκα πρώτους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως. Από τις οκτώ μονάδες παραγωγής που διαθέτει, διοχετεύονται στην αγορά 92 εκατομμύρια ελαστικά ετησίως, τα οποία φτάνουν σε περισσότερες από 180 χώρες. Με εμπειρία 75 χρόνων στην κατασκευή ελαστικών, η Hankook εργοδοτεί σήμερα πάνω από 21.000 άτομα. Είναι επίσημη χορηγός το του UEFA Europa League, της Borussia Dortmund αλλά και του γερμανικού πρωταθλήματος αυτοκινήτων τουρισμού (DTM). Η εταιρεία είναι πιστή στην συνεχή τεχνολογική πρόοδο και αφοσιωμένη στην καινοτομία, έχοντας ως στόχο να αποκτήσει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά ελαστικών, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις που θα μεγιστοποιούν την απόλαυση στην οδήγηση.

Έχοντας ως μότο τη φράση «κρατάμε την Κύπρο σε κίνηση» η εταιρεία ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είναι σε θέση να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένα αυτοκίνητο, ιδιωτικό ή επαγγελματικό. Από ανταλλακτικά, λιπαντικά και ελαστικά μέχρι εργαλεία. Έχοντας ιδρυθεί το 1969, η Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας και προμηθευτής ανταλλακτικών στην Κύπρο, διαθέτοντας επτά καταστήματα και ένα δίκτυο που αριθμεί πάνω από χίλιους συνεργάτες, σε όλες τις πόλεις και προσωπικό που πλησιάζει τα 200 άτομα.

Το 2011 έγινε μέλος και μέτοχος του Ομίλου TEMOT International. Πρόκειται για έναν ηγετικό, στρατηγικό οργανισμό, μέτοχοι και μέλη του οποίου είναι κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των ανταλλακτικών σε χώρες στην Ευρώπη και του υπόλοιπου κόσμου. Έχοντας αναπτύξει κορυφαίες συνεργασίες με εταιρείες – κολοσσούς, η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είναι αφοσιωμένη στην προσφορά οικονομικά προσιτών λύσεων και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα