Στην κυπριακή αγορά η Joiiii η νέα τηλεόραση της Samsung

Στην κυπριακή αγορά η Joiiii η νέα τηλεόραση της Samsung


 

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει την τελευταία καινοτομία της στον σχεδιασμό με την κυκλοφορία της Joiii, τη νέα τηλεόραση της εταιρείας, που επικεντρώνεται στο lifestyle.

Καθώς έχει σχεδιαστεί για όλες τις ευχάριστες στιγμές της ζωής, το όνομα “Joiiii” γεννήθηκε μέσα από την κεντρική ιδέα, που δεν είναι άλλη από την ενίσχυση της ψυχαγωγίας. Η Joiiii TV αναδεικνύει την επιπλέον έμφαση που έχει δοθεί στον ιδανικό, αλλά και παράλληλα πρακτικό σχεδιασμό και στη λειτουργικότητα. Η νέα τηλεόραση διαθέτει τέσσερα ρυθμιζόμενα μεταλλικά πόδια, αντί για την κλασική βάση της συμβατικής τηλεόρασης.

Η Joiiii TV θα κυκλοφορήσει στην κυπριακή αγορά στις αρχές Αυγούστου σε δύο μοντέλα – K5100 σε 49’’, 40’’, 32’’ και K4100 σε 32’’. Όλα τα μοντέλα της Joiiii TV διαθέτουν κομψό και παράλληλα πρακτικό σχεδιασμό, τονίζοντας περαιτέρω την αυξανόμενη τάση μεταξύ των καταναλωτών να θεωρούν την τηλεόρασή τους ως μία προέκταση της προσωπικής τους αισθητικής στο χώρο. Τα μοντέλα των 32’’ παρέχουν πολλές επιλογές σχετικά με τη γωνία κλίσης, όπου οι χρήστες μπορούν απλά να ρυθμίσουν τα μπροστινά και τα πίσω πόδια ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

«Η Joiiii TV είναι τηλεόραση με μοναδικό σχεδιασμό, που ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό του σπιτιού μας. Παράλληλα προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ενισχυμένες λειτουργίες ήχου» δήλωσε ο Γιώργος Τσαούσης, Head of Consumer Electronics στη Samsung Hellas.

Επίσης, η νέα τηλεόραση προσφέρει πλούσιο και διαυγή ήχο, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό των μπροστινών ηχείων. Βάσει του σχεδιασμού της Joiiii TV, αυτά τα ηχεία προσφέρουν μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας – είτε βλέπετε μία ταινία είτε περνάτε χρόνο με τους φίλους σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-av/tv/full-hd/UE40K5100AWXXH

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, εκτυπωτών, ιατρικών συσκευών, συστημάτων δικτύου, ημιαγωγών και LED λύσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο news.samsung.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα