Στην Κύπρο η ανανεωμένη Cayenne

Στην Κύπρο η ανανεωμένη Cayenne

 


Ο Όμιλος Α.Ι. Μotokinisi παρουσίασε στην Κύπρο την ανανεωμένη Porsche Cayenne σε εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Porsche Center Λεμεσού στις 12 Νοεμβρίου.

Η εκδήλωση, που ήταν βασισμένη στη θεματική ενότητα των αθλητικών δραστηριοτήτων, άνοιξε με ομιλία του ο κ. ‘Αλκης Ιακωβίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και αναφέρθηκε τόσο στην ιστορία του μοντέλου στη γκάμα όσο και στις αξίες της θρυλικής Porsche. «H Cayenne ήταν το μοντέλο που πριν από μερικά χρόνια έβαλε την Porsche στην κατηγορία των αυτοκινήτων Sports Utility Vehicles, των ευρύτερα γνωστών ως πολυμορφικών, προσφέροντας μια νέα δυναμική στον χώρο. Λανσαρίστηκε το 2003 και μέχρι το 2010 είχαν διατεθεί πέραν των 276 χιλιάδων μοντέλων ενώ η δεύτερη γενιά ξεπέρασε τις 300 χιλιάδες μέχρι το 2014. Φέτος η νέα γενιά Cayenne της Porsche έρχεται να θέσει νέα πρότυπα στην κατηγορία αυτή. Η ανανέωση για την Cayenne δεν περιορίστηκε μόνο σε αισθητικές αλλαγές και νέα στοιχεία εξοπλισμού, αλλά προχώρησε και σε αναβάθμιση των κινητήρων, περνώντας έτσι το μήνυμα ότι δεν παρακολουθεί απαθής τον ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό».

Της εκδήλωσης ακολούθησε καλλιτεχνικό χορευτικό πρόγραμμα ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής από τις αθλήτριες του σωματείου «Ονήσιλος  Αμμοχώστου» και ομιλία από την Αλεξάνδρα Φασαρία, αθλήτρια από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στην ομιλία της αναφέρθηκε στις προδιαγραφές και επιδόσεις της ανανεωμένης Porsche Cayenne. Στη συνέχεια παρέδωσε τη σκυτάλη στους επαγγελματίες αναρριχητές της Mountain Sports & Rescue Cy, οι οποίοι με ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου ανεβαίνοντας με σχοινιά σε ένα τοίχο αναρρίχησης που είχε στηθεί στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων της εταιρείας.

 

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα