Στην Κύπρο η νόμιμη υπηρεσία streaming Netflix

Στην Κύπρο η νόμιμη υπηρεσία streaming Netflix

Η δημοφιλής υπηρεσία για νόμιμο streaming ταινιών και σειρών Netflix θα λειτουργεί πλέον σε 130 χώρες παγκοσμίως, ανάμεσά τους η Κύπρος και η Ελλάδα.

Πλέον οι φίλοι του κινηματογράφου και της τηλεόρασης θα παρακολουθούν δημοφιλείς ταινίες και σειρές απευθείας στην οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή της smart TV τους.

Σε συνέντευξη του ο συνιδρυτής του Netflix, Reed Hastings, είπε «Με τη βοήθεια του Ιντερνετ, δίνουμε τη δύναμη στους καταναλωτές να βλέπουν όποτε θέλουν, όπου θέλουν και σε οποιαδήποτε συσκευή».

Ο συνδρομητής έχει πρόσβαση χωρίς περιορισμούς στο διαθέσιμο περιεχόμενο και το κυριότερο μπορεί να το κάνει από οποιαδήποτε συσκευή καθώς υπάρχουν διαθέσιμα apps για «έξυπνες» τηλεοράσεις, υπολογιστές, tablets και smartphones. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι επειδή το περιεχόμενο δεν «κατεβαίνει» στη συσκευή αναπαραγωγής αλλά γίνεται streaming, η σύνδεση με το Διαδίκτυο απαιτείται να είναι σχετικά καλή.

Το Netflix είχε στο τέλος Σεπτεμβρίου 2015 περίπου 70 εκατ. συνδρομητές, όμως, αυτό που το έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστό είναι ότι θεωρείται ως η υπηρεσία που αλλάζει τον τρόπο θέασης του τηλεοπτικού περιεχομένου. Εκτός του ότι δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς την ταινία ή τη σειρά όπου και όποτε το θέλει και από οποιαδήποτε συσκευή, το Netflix προσφέρει στον τηλεθεατή τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όσα επεισόδια της αγαπημένης του σειράς το επιθυμεί ακόμη και συνεχόμενα. Μάλιστα, το House of Cards ήταν η πρώτη σειρά, της οποίας μία ολόκληρη σεζόν (13 επεισόδια) ήταν διαθέσιμα την ίδια ημέρα. Κάτι που σημαίνει ότι ο συνδρομητής μπορεί ακόμη και να δει συνεχόμενα όλα τα επεισόδια χωρίς να περιμένει τουλάχιστον μία εβδομάδα για να δει το επόμενο επεισόδιο. Σημειωτέον πως το House of Cards αποτελεί παραγωγή του ίδιου του Netflix, που έχει επεκταθεί στη συγκεκριμένη αγορά έχοντας δημιουργήσει σειρές όπως είναι το Daredevil και το Jessica Jones, αμφότερες βασισμένες σε ήρωες των κόμικς της Marvel.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα