Στην Κύπρο ο αντιπρόεδρος της ΕΤΕπ

Στην Κύπρο ο αντιπρόεδρος της ΕΤΕπ

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) Jonathan Taylor.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, κατά την εδώ παραμονή του, ο κ. Taylor ο οποίος θα συνοδεύεται από άλλους αξιωματούχους της ΕΤΕπ, με αρμοδιότητες χρηματοδοτήσεων για την Κύπρο, θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Υπουργό Οικονομικών με τον οποίο θα συζητήσει θέματα συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και ΕΤΕπ και τις δραστηριότητες της Τράπεζας στα πλαίσια των κοινών προσπαθειών για στήριξη της κυπριακής οικονομίας.

Στις 18 Φεβρουαρίου, στις 12:00, στην Αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Taylor μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών θα υπογράψουν Συμφωνίες Δανείου και Εγγύησης ύψους 100 εκατ. ευρώ με την Τράπεζα Κύπρου, 20 εκατ. ευρώ με την RCB, 15 εκατ. ευρώ με την Cyprus Development Bank (CDB) και 15 εκατ. ευρώ με την Universal Savings Bank (USB) για χρηματοδότηση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (SMEs) και εταιρειών μεσαίας κεφαλαιοποίησης (Mid-Caps) στην Κύπρο.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα