Στην Κύπρο ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας

Στην Κύπρο ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας

Φθάνει απόψε στην Κύπρο ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος θα έχει αύριο συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β`, τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου και τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη.

Σε συνέντευξή του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Λαβρόφ ανέφερε ότι προσμένει σε μια σειρά εποικοδομητικών συνομιλιών στην Κύπρο, και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι “τα αποτελέσματα των συνομιλιών μας θα προσφέρουν ωφέλιμη συμβολή στην ανάπτυξη των διμερών μας σχέσεων για το καλό των δυο λαών μας και θα υποβοηθήσουν στην ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης στην ευρωπαϊκή ήπειρο”.

Eν τω μεταξύ αυξημένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Αστυνομία λόγω της αναμενόμενης επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Με σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία πληροφορεί το κοινό ότι θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων, τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.

Απευθύνει τέλος έκκληση στο κοινό να ακολουθεί τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών και να επιδείξει τη δέουσα υπομονή.

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ