Στην Ουαλία τέσσερα Airbus A320 των Κ.Α

Στην Ουαλία τέσσερα Airbus A320 των Κ.Α


Μετά τον τερματισμό της λειτουργίας των Κυπριακών Αερογραμμών, τέσσερα (Airbus A320) από τα πέντε αεροσκάφη της εταιρείας έφτασαν στο αεροδρόμιο του Σεντ Άθαν στα περίχωρα του Κάρντιφ στην Ουαλία, ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενη κατάσχεσή τους, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως δημοσίευσε ο ενημερωτικός ιστότοπος Wales Online, η παρουσία των αεροσκαφών επί βρετανικού εδάφους φαίνεται να επιβεβαιώνεται από ιστοσελίδα στην οποία καταγράφεται το γεωγραφικό σημείο στο οποίο βρίσκεται ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε αεροσκάφος πολιτικής αεροπορίας.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ ο ειδικός σε θέματα αεροπλοΐας Τζούλιαν Μπρέι δήλωσε στην Daily Mail ότι, αν τα αεροσκάφη συνέχιζαν τις πτήσεις τους, θα μπορούσαν να κατασχεθούν από δικαστικούς λειτουργούς που ενδεχομένως θα ενεργούσαν για λογαριασμό διαφόρων πιστωτών των Κυπριακών Αερογραμμών. Ο αναλυτής θεμάτων αεροπλοΐας Μάρτιν Έβανς σχολίασε στο Wales Online ότι κινήσεις κατάσχεσης θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα και αν πρόκειται για εκμισθωμένα αεροσκάφη.

Το αεροδρόμιο του Σεντ Άθαν είναι ιδιοκτησίας του βρετανικού Υπουργείου Άμυνας και κάποτε ήταν το μεγαλύτερο στρατιωτικό αεροδρόμιο της χώρας. Βρίσκεται σε διαδικασία παραχώρησης σε ιδιωτική εταιρεία ώστε να μετατραπεί σε πολιτικό αεροδρόμιο έως το 2019.


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα