Στην Πάφο Αιγύπτιοι επιχειρηματίες

Στην Πάφο Αιγύπτιοι επιχειρηματίεςΑντιπροσωπεία Αιγυπτίων επιχειρηματιών συνοδευόμενη από τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητήριου Αιγύπτου Ahmed Abdel Wahed, είχαν πρόσφατα συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή του Επιμελητηρίου Πάφου, Ανδρέα Δημητριάδη και Κενδέα Ζαμπυρίνη αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Α. Δημητριάδης αφού τους καλωσόρισε τους ανέλυσε τις επιχειρηματικές σχέσεις Κύπρου – Αιγύπτου (εισαγωγές & εξαγωγές), τα αναπτυξιακά και οικονομικά δεδομένα της Κύπρου και ειδικά της Πάφου και τις προοπτικές ανάπτυξης της και παρουσίασε τα μεγάλα έργα του Ιδιωτικού τομέα και τις επενδυτικές ευκαιρίες.

Αναφέρθηκε στα σχέδια/κίνητρα τα οποία προσφέρονται από πλευράς Κυβέρνησης σχετικά με την μόνιμη διαμονή και την απόκτηση Κυπριακής Υπηκοότητας μέσω επενδύσεων  καθώς και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος με έμφαση την προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων των δύο πλευρών.

Στη συνέχεια οι επιχειρηματίες από την Αίγυπτο κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους για εμπορικές συνεργασίες και ειδικά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν.

Εκφράστηκε δε η κοινή επιθυμία των δύο Επιμελητηρίων για ενδυνάμωση της συνεργασίας των.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα