Στη Λεμεσό 6 σκάφη της Princess αξίας €70 εκ.

Στη Λεμεσό 6 σκάφη της Princess αξίας €70 εκ.

 


 

Η Princess Yachts δημοσίευσε πρόσφατα την πλέον φιλόδοξη κινηματογραφική παραγωγή της, στην οποία τα έξι μεγαλύτερα σκάφη της, συνολικής αξίας πέραν των €70 εκατομμυρίων, αντικατοπτρίζονται σε άψογη συμμετρία στα γαλανά νερά της Λεμεσού. Η πρωτοποριακή αυτή παρουσίαση των σκαφών έγινε στα πλαίσια του συνεδρίου των Διευθυντικών Στελεχών της Princess και πρόκειται, συγκεκριμένα, για ένα μοναδικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε ειδικά για το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας. Στο ανεπανάληπτο αυτό κινηματογραφικό επίτευγμα, τα σκάφη ταξιδεύουν από κάθε γωνιά της γης.

Με πρωταγωνιστές τα superyacht Princess 40Μ, 35Μ και 30Μ από τη σειρά M Class, καθώς και τα μοντέλα 88, 82 και 75 από τη σειρά μηχανοκίνητων σκαφών Motor Yacht, η συγκλονιστική ταινία υλοποιήθηκε χάρη στην άψογη συνεργασία των κυπριακών αρχών, της Μαρίνας Λεμεσού και της αντιπροσωπείας της εταιρείας στην Κύπρο, της Princess Yachts Cyprus. Έξι κυβερνήτες ιδιωτικών σκαφών που ταξίδεψαν από τον Λίβανο, τις Βαλεαρίδες Νήσους, τη Γαλλία και την Ελλάδα συνδύασαν τα 120 χρόνια θαλάσσιας εμπειρίας τους και πλοήγησαν επιτυχώς τα σκάφη, λαμβάνοντας μέρος σε μια από τις σημαντικότερες κινηματογραφικές παραγωγές της θαλάσσιας βιομηχανίας.

Τη φωτογράφηση και βιντεογράφηση, αποτέλεσμα πολύωρων γυρισμάτων με πρωτοποριακό εξοπλισμό και χρήση τηλεκατευθυνόμενων (drones), υπογράφει ο διακεκριμένος φωτογράφος Quin Bisset. Η παραγωγή ξεκίνησε στις 3 το πρωί στη Μαρίνα Λεμεσού, όπου τα σκάφη βρίσκονταν ελλιμενισμένα σε σειρά κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ενώ οι συναρπαστικές λήψεις περιλαμβάνουν αεροφωτογραφίες και εναέριο υλικό που σκιαγραφούν πλήρως το επιβλητικό μέγεθος και τον άψογο σχεδιασμό των έξι μεγαλύτερων σκαφών της Princess.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Princess Yachts σχολιάζει για την ταινία: «Πρόκειται αναμφίβολα για το μεγαλύτερο ενιαίο κινηματογραφικό εγχείρημα της Princess Yachts. Αν και το ολοκληρωμένο βίντεο σκιαγραφεί απόλυτα τη φιλοσοφία της Princess και τα μεγαλύτερα σε μέγεθος σκάφη της, η εκπληκτική αυτή παραγωγή οφείλεται πρωτίστως στις άψογες δεξιότητες των συντελεστών και την εξαίρετη τεχνική και οργανωτική προετοιμασία. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Μαρίνας Λεμεσού και στην Princess Yachts Cyprus, τους κυβερνήτες και το πλήρωμα, τους ιδιοκτήτες των σκαφών και, ασφαλώς, στον υπέρμετρα ταλαντούχο Quin Bisset».

Η Princess Yachts Cyprus, που έχει την έδρα της στη Μαρίνα Λεμεσού, απέσπασε το Βραβείο Εξυπηρέτησης Πελατών στο δείπνο γκαλά του συνεδρίου των Διευθυντικών Στελεχών που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό. Αποκλειστικός διανομέας της σειράς πολυτελών μηχανοκίνητων σκαφών Princess στο νησί από το 1997, διαθέτει εκθεσιακό χώρο στη Μαρίνα Λεμεσού και παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, μεταξύ άλλων συμβουλευτικών, από πωλήσεις σκαφών, υπηρεσίες διαμεσολάβησης, εγγύησης και συντήρησης σε ναυλωτές σκαφών, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα φορολόγησης σκαφών και εκτελωνισμού, καθώς επίσης ασφαλιστικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαχείρισης σκαφών.

Ενώ παραδοσιακά η εταιρεία υπήρξε κυρίως γνωστή για τα μικρότερα σκάφη της, η νέα αυτή κινηματογραφική παραγωγή αναδεικνύει πλέον τα μεγαλύτερα μοντέλα superyacht και τα μηχανοκίνητα σκάφη της, όπως τα βραβευμένα με την παγκόσμια διάκριση World Superyacht Award μοντέλα 35Μ και 40Μ. Εντός του 2017, τα έξι αυτά σκάφη πρόκειται να συμμετάσχουν σε εκθέσεις σκαφών και πλοίων ανά τον κόσμο. Για να παρακολουθήσετε την ταινία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού www.limassolmarina.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα