Στις 21 Απριλίου το συνέδριο οικονομίας της ΟΕΒ

Στις 21 Απριλίου το συνέδριο οικονομίας της ΟΕΒ


«Οι Προκλήσεις της Κυπριακής Επιχειρηματικότητας: Επιχειρείν – Επενδύσεις – Εξωστρέφεια»

 

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), διοργανώνει το ετήσιο Συνέδριο Οικονομίας 2016 με θέμα «Οι Προκλήσεις της Κυπριακής Επιχειρηματικότητας: Επιχειρείν – Επενδύσεις – Εξωστρέφεια». Ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος καθώς και o Πρόεδρος της ΟΕΒ, Χρίστος Μιχαηλίδης.

Το Συνέδριο θα χωρίζεται σε τρεις ενότητες οι οποίες αφορούν τις προκλήσεις της κυπριακής επιχειρηματικότητας σε ότι αφορά το Επιχειρείν, τις Επενδύσεις και την Εξωστρέφεια. Για την κάθε μια από τις τρεις ενότητες χωριστά, θα πραγματοποιείται πεντάλεπτη τοποθέτηση κάθε ομιλητή και θ’ ακολουθεί σύντομη συζήτηση μεταξύ τους, οι οποίοι στη συνέχεια θα απαντούν σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων επιχειρηματιών.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, μεταξύ 3.30-6.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, στη Λευκωσία. Θα είναι ανοικτό στους επιχειρηματίες και στο ευρύ κοινό.

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Γρηγόρης Σάββα, Οικονομικός Δημοσιογράφος του ΚΥΠΕ το οποίο είναι ο Χορηγός Επικοινωνίας του Συνεδρίου. Χορηγός του Συνεδρίου είναι η Τράπεζα Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ στο τηλ. 22 665102.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα