Στις 7 Ιουνίου το Toyota Cyprus Car Parade

Στις 7 Ιουνίου το Toyota Cyprus Car Parade


Το 2015 είναι μια χρονιά ορόσημο για την εταιρεία, Δικράν Ουζουνιάν. Φέτος συμπληρώνει  50 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την Toyota Motor Corporation (TMC), ως επίσημοι αντιπρόσωποι στην Κύπρο.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε διάσκεψη τύπου στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας (CVAR), όπου ενημερώθηκαν τα Κυπριακά ΜΜΕ για όλες τις ενέργειες που αφορούν στους  εορτασμούς.

Στη διάσκεψη αυτή έγινε ιστορική αναδρομή των 50 χρόνων με πολλές και ιδιαίτερες αναφορές σε χρονολογίες που αποτέλεσαν σταθμό στην ιστορία της εταιρείας.

1896. Έρχεται στην Κύπρο ο ιδρυτής της εταιρία Δικράν Ουζουνιάν.

1962. Φτάνουν τα πρώτα αυτοκίνητα Toyota στο λιμάνι της Αμμοχώστου.

1965. Υπογράφεται η συμφωνία ορισμού της Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ., ως επίσημη αντιπρόσωπος της Toyota  στην Κύπρο.

Για το σκοπό των εορτασμών  έχουν προγραμματιστεί 3 ειδικές ενέργειες:

Διαγωνισμός Aygo Wrap & Drive. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, κυρίως από το χώρο των γραφικών τεχνών, έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους, μοναδικό Aygo, όπως εκείνοι το φαντάζονται. Ο νικητής θα έχει, για έναν ολόκληρο χρόνο, το δικό του Aygo, κυκλοφορώντας παντού τη φαντασία και το fun του πιο στιλάτου Toyota. Περίοδος διαγωνισμού από 1η Ιουνίου μέχρι 13 Νοεμβρίου 2015.

Toyota Cyprus Car Parade 2015 –Let’s break the Guinness World Record. Όλοι όσοι έχουν αυτοκίνητο Toyota, λαμβάνουν μέρος στην πιο μεγάλη αυτοκινητοπομπή που έγινε ποτέ! Στόχος; Να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ που είναι  426 αυτοκίνητα. Μια μεγαλειώδης εκδήλωση με live link, φουσκωτά για παιδιά, και πολλά ακόμα event. Εκείνη την ημέρα, εταιρίες όπως η Laiko Cosmos, οι φούρνοι Ζορπάς, το Early Learning Centre και άλλες θα προσφέρουν τα προϊόντα τους για τη στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, στο Στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Ως κύριος χορηγός του μουσικοχορευτικού αυτού γεγονότος που διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας, αναδεικνύεται ο λαϊκός πολιτισμός μας, μέσα από τις κοινότητες της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων, Αρμενίων & Μαρωνιτών. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς, μουσική και ποίηση. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού, η δικοινοτική χορωδία Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, η κοινοτική χορωδία Μαρωνιτών και το χορευτικό συγκρότημα ΣΙΠΑΝ της Αρμενικής κοινότητας. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα