Στις 8 Μαΐου η ποδηλασία γύρω από το τερματικό της VTTV

Στις 8 Μαΐου η ποδηλασία γύρω από το τερματικό της VTTV

 


Η κυπριακή VTT Vasiliko, που έβαλε την Κύπρο στο χάρτη των χωρών με τερματικά αποθήκευσης και διακίνησης πετρελαιοειδών, υποστηρίζει τον σχετικά καινούργιο θεσμό των «πράσινων σχολείων».

Η VTTV επηρεασμένη από την κουλτούρα της μητρικής εταιρείας που στηρίζει «πράσινα σχολεία» στις πέντε ηπείρους που δραστηριοποιείται, στηρίζει τέτοια κυπριακά σχολεία, προσφέροντας οικονομική στήριξη για διοργάνωση σεμιναρίων, εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών εργαστηρίων, καθιστώντας έτσι τους μαθητές υπεύθυνους και δημιουργώντας μελλοντικούς συνειδητοποιημένους πολίτες.

Την ίδια ώρα ο αθλητισμός και κυρίως η ποδηλασία είναι μέρος της κουλτούρας της VTTV. Έτσι κάθε χρόνο από τη μέρα έναρξης της κατασκευής του Τερματικού,  πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον όμιλο «Ποδηλάτες Λευκωσίας», τον οποίο και στηρίζει οικονομικά, ποδηλασία γύρω από το Τερματικό αλλά και τις κοινότητες της περιοχής, με διαλείμματα για ξεκούραση και φαγητό. Η φετινή ποδηλασία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μάϊου και ήδη οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 100!


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα