Στις €40.000 η χορηγία της Lidl Cyprus στην Αροδαφνούσα

Στις €40.000 η χορηγία της Lidl Cyprus στην Αροδαφνούσα

Την Τετάρτη 6η Απριλίου, στις 11:45 πμ, στην είσοδο των εγκαταστάσεων του κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας ‘’Αροδαφνούσα’’, έλαβαν χώρα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλακέτας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου που χαράχτηκε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη διαχρονική υποστήριξη της Lidl Cyprus προς τους σκοπούς που εξυπηρετεί η ύπαρξη του κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας ‘’Αροδαφνούσα’’.

Όπως είναι γνωστό η χορηγία προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου της Lidl Cyprus λαμβάνει χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά.

Κατά την τελετή των αποκαλυπτηρίων, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Ευθύνης της Lidl κυρία Βασιλική Αδαμίδου, παρέδωσε στον  Πρόεδρο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Δρ. Αδάμο Αδάμου, χορηγία ποσού 40,000 ευρώ, που συγκεντρώθηκε κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2015,  στο πλαίσιο προσφοράς της Lidl προς τους πελάτες της, όπου για την απόκτηση του κάθε βιβλίου Συνταγών των γνωστών Σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου και Λευτέρη Λαζάρου, 1 ευρώ διατίθετο για τη στήριξη του κέντρου ‘’Αροδαφνούσα’’.

Ευχαριστώντας τον Πρόεδρο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Δρ. Αδάμο Αδάμου για την τιμητική αυτή εκδήλωση, η κα Βασιλική Αδαμίδου επεσήμανε ότι παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε, αποτελεί διαχρονικό καθήκον η φροντίδα που οφείλουμε να δίνουμε στους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε ανάγκη. Η Lidl, πρόσθεσε η κα Αδαμίδου, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης βρίσκεται πάντα αρωγός στην ανακούφιση των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου Δρ. Αδάμος Αδάμου, ευχαρίστησε τη Lidl Cyprus και τον κόσμο της για την πρωτοβουλία συγκέντρωσης του αξιόλογου αυτού ποσού.

Η ευγενική χειρονομία της Lidl να βοηθήσει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και η θερμή υποστήριξη του κοινού, βοήθησαν τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για τρίτη, συνεχή, χρονιά να διατηρήσει ανεμπόδιστη  τη λειτουργία του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας ‘’Αροδαφνούσα’’. Αποτελεί κοινωνικό καθήκον η παροχή ποιοτικών και ουσιαστικών υπηρεσιών στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται φροντίδα, πρόσθεσε ο Δρ. Αδάμου.