«Στον δρόμο προς το Ρίο» με την ΟΠΑΠ Κύπρου

«Στον δρόμο προς το Ρίο» με την ΟΠΑΠ Κύπρου

Ο παλμός των Ολυμπιακών Αγώνων συνεχίζει να χτυπά στο συναρπαστικό παιχνίδι της ΟΠΑΠ Κύπρου, «Ο δρόμος προς το Ρίο», με την ολοκλήρωση και του αγωνίσματος της δισκοβολίας.

Το δεύτερο άθλημα ολοκληρώθηκε χαρίζοντας €1000 μετρητά στην Έλενα Κλεάνθους, αναδεικνύοντας την επόμενη δεκάδα παιχτών που πήραν το εισιτήριο για να αγωνιστούν στην τελική αναμέτρηση και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Οι 10 διαγωνιζόμενοι που εξασφάλισαν θέση στον τελικό είναι οι: Ανδρέας Αντωνίου, Μαρία Τσαγγάρη, Έλενα Κλεάνθους, Στέλιος Τσαγγάρης, Μαρία Κυριακίδου, Ζαχαρίας Ζαχαρία, Γιάννης Καπετάνιος, Ανδρέας Μικελλίδης, Ανδρέας Δημητρουδίου και Μάριος Γεωργίου.

Μπείτε λοιπόν στο www.opapcyprusolympicteam.com, διαγωνιστείτε στο Άλμα εις ύψος και πού ξέρετε; Με τους 5+1 τυχερούς αριθμούς για το Τζόκερ που θα βρείτε παίζοντας, μπορεί να γίνετε εσείς ο επόμενος τυχερός.

Το τρίτο και τελευταίο άθλημα του παιχνιδιού είναι η τελευταία ευκαιρία για όσους δεν παίξατε τα προηγούμενα αθλήματα, να μπείτε στο παιχνίδι και να διεκδικήσετε τα €1000 μετρητά αλλά και το μεγάλο έπαθλο, ένα ταξίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016, στο Ρίο.

Το άθλημα άλμα εις ύψος θα είναι διαθέσιμο μέχρι και τις 8 Μαΐου 2016.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα