Στο Μενεού το πρώτο κατάστημα Lidl νέας γενιάς

Στο Μενεού το πρώτο κατάστημα Lidl νέας γενιάς

 

Το πρώτο κατάστημα Νέας Γενιάς της Lidl στην Κύπρο είναι γεγονός και ανοίγει τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό στις 16 Μαρτίου 2017, επί της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 20, στο Μενεού στη Λάρνακα.

Πρόκειται για ένα νέο environmental branding concept, μια πιο ελκυστική και μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία χαρίζει στους καταναλωτές μια ευχάριστη και άνετη, αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών και στους συνεργάτες μας περισσότερη λειτουργικότητα στην καθημερινή τους εργασία. Σκοπός της Lidl μέσα από το συγκεκριμένο concept είναι να μετατρέψει τη διαδικασία ρουτίνας των πελατών για τα καθημερινά ψώνια σε μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία, γιατί προτεραιότητά μας στη Lidl είναι οι πελάτες μας.

Την ημέρα των εγκαινίων οι πελάτες όχι μόνο θα μπορούν να επωφεληθούν 10% έκπτωση σε όλες τους τις αγορές, ακόμη και στα προϊόντα που είναι ήδη σε προσφορά, αλλά θα έχουν και την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει μουσική και θα προσφέρονται εδέσματα, με αποκορύφωμα τα μεσημεριανά πεντανόστιμα hot dogs. Το κατάστημα θα λειτουργεί από τις 7πμ έως τις 9μμ.

Βασική αρχή της Lidl παραμένει η παροχή ποιοτικών προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και μέσα από το νέο μας κατάστημα θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με βάση την αρχή της απλότητας και της αποτελεσματικότητας, πάντα προς όφελος του καταναλωτή.

Μη χάσετε την ημέρα έναρξης του νέου Lidl ‘νέας γενιάς’ στις 16 Μαρτίου 2017, επί της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 20, στο Μενεού, στη Λάρνακα. Ανυπομονούμε να σας εκπλήξουμε. Σας περιμένουμε!