Συνάντηση Λακκοτρύπη με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ

Συνάντηση Λακκοτρύπη με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ

 

Πραγματοποιήθηκε χθες στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΗΚ, ενημερωτική συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργου Λακκοτρύπη με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) και τη Διεύθυνσης της ΑΗΚ.

Τον Υπουργό και τους Συνεργάτες του καλωσόρισε στην ΑΗΚ ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΗΚ, Ανδρέας Μαραγκός.

Ο κ. Μαραγκός ενημέρωσε τον Υπουργό για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό και επανέλαβε την πρόθεση τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και της Διεύθυνσης και του Προσωπικού της ΑΗΚ πως «κοινός στόχος είναι αυτός ο μεγάλος Οργανισμός να εξελίσσεται και να γίνεται συνεχώς καλύτερος.  Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα προχωρήσει ο λειτουργικός και λογιστικός διαχωρισμός, ώστε η ΑΗΚ να συνεχίσει να υπηρετεί με συνέπεια την αποστολή της, για απρόσκοπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στις όσο το δυνατό χαμηλότερες τιμές».

Εξίσου μεγάλης σημασίας για το νέο ΔΣ της ΑΗΚ είναι ο Οργανισμός να συνεχίσει να εξελίσσεται σε πελατοκεντρικό, έτοιμο να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις του νέου ανταγωνιστικού περιβάλλοντος της Αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Από την πλευρά του ο κ. Λακκοτρύπης εξέφρασε την ευαρέσκεια του για τους στόχους που έθεσε το ΔΣ της Αρχής και διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιο όσο και το Υπουργείο του θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την επίτευξη τους.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα