Συνάντηση του Συνδέσμου Τραπεζών με το Κίνημα Αλληλεγγύη

Συνάντηση του Συνδέσμου Τραπεζών με το Κίνημα Αλληλεγγύη

 

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, είχαν μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου.

Η κα. Θεοχάρους, μαζί με συνεργάτες της, δέχτηκε τους Γιώργο Γεωργίου, Πρόεδρο του Συνδέσμου, Χριστάκη Πατσαλίδη, Αντιπρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή του ΣΤΚ, Μιχάλη Καμμά, στα γραφεία του Κινήματος.

Στη συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αλληλοκατανόησης και εκατέρωθεν πρόθεσης για ενημέρωση και τακτική επικοινωνία για σημαντικά ζητήματα της οικονομίας, συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και τα οποία άπτονται -κυρίως- του τραπεζικού τομέα.

Μάλιστα, στη συνάντηση επισημάνθηκε η ανάγκη για δημιουργία διαύλου επικοινωνίας -μεταξύ των δύο πλευρών- με στόχο την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση σε σχέση με θέματα που τίθενται προς συζήτηση σε επίπεδο Βουλής των Αντιπροσώπων, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η συνάντηση εντάσσεται στα πλαίσια του δημόσιου διαλόγου για όλα όσα αφορούν την οικονομία και τον τραπεζικό τομέα που ο Σύνδεσμος Τραπεζών, διαχρονικά, επιδιώκει να διατηρεί με πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες, πολιτικά κόμματα, φορείς και οργανώσεις της Κύπρου.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα