Συνέδριο για τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες EMIR και MiFID II/MiFIR

Συνέδριο για τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες EMIR και MiFID II/MiFIR

 


H KPMG σε συνεργασία με την εταιρεία Confisio διοργάνωσαν με επιτυχία συνέδριο με θέμα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες EMIR και MiFID II/MiFIR . Χορηγοί του συνεδρίου ήταν οι OJSC Promsvyazbank και  IronFX Global Limited.

Ειδήμονες από το εξωτερικό μοίρασαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους συμμετέχοντες του συνεδρίου οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τις σχετικές οδηγίες και πως αυτές αναμένεται να επηρεάσουν τις επιχειρήσεις τους ενώ πληροφορήθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο νομικά, επιχειρησιακά αλλά και ζητήματα πληροφορικής,  πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Ομιλητές του συνεδρίου ήταν οι:  Dr. Hagen Tiller-Δικηγόρος στην KPMG Γερμανίας,  Mark Husler-Εκτελεστικός Διευθυντής της UnaVista, London Stock Exchange Group, Roy Saadon-Συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της  Traina Inc. και Steven French- Διευθυντής του τμήματος Στρατηγικής Προϊόντων της Traiana Inc.

Συντονιστές του συνεδρίου ήταν οι Γιώργος Προδρόμου-Διοικητικός Σύμβουλος της KPMG Κύπρου και  Ανδρέας Ρούσσος-Επικεφαλής Πωλήσεων της Confisio.

Το συνέδριο προσφώνησαν οι Χρίστος Βασιλείου-Διοικητικός Σύμβουλος και Επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της KPMG Κύπρου, Ανδρέας Ανδρέου-Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και Νίκος Τριπάτσας-Πρώτος Λειτουργός στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.  Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με τις ευχαριστίες του Χριστόδουλου Παπαδόπουλου-Εκτελεστικού Διευθυντή της Confisio.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα