Συνέδριο για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος

Συνέδριο για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος

Η KPMG Κύπρου σε συνεργασία με το CIIM και την εταιρεία InfoCredit διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία συνέδριο με θέμα την Καταπολέμηση Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες. Χορηγοί του Συνεδρίου ήταν η Ελληνική Τράπεζα και το Sigmalive.

Ειδήμονες από την Κύπρο και το εξωτερικό μοίρασαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, στους συμμετέχοντες του συνεδρίου.

Παρουσιάστηκαν διάφορα επίκαιρα θέματα όπως οι υποχρεώσεις των επενδυτικών εταιρειών σύμφωνα με τις Εποπτικές Αρχές, το Οικονομικό και Ηλεκτρονικό έγκλημα, τα Αυξημένα Μέτρα Δέουσας Επιμέλειας, η 4η Οδηγία αναφορικά με το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και η Δικανική Λογιστική.

Ομιλητές του συνεδρίου ήταν οι: Ανδρέας Χριστοφίδης-Διευθύνων Σύμβουλος της KPMG Κύπρου, Ανδρέας Ανδρέου-Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Στέλιος Γιωργάκης -Βοηθός Διευθυντής της Υπηρεσίας Αδειοδότησης και Κανονιστικής Συμμόρφωσης της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης-Επικεφαλής Μονάδας Εγκληματολογίας  – Ψυχολογίας του Κωνστάντειου  Κέντρου Εγκληματολογίας και Δικανικών Επιστημών, Ράκης Χριστοφόρου-Διευθυντής της εταιρείας RC Business Valuation & Forensic Accounting Ltd, Φοίβος Χριστοδουλίδης-Διευθυντής Διαχείρισης Επιχειρησιακών Κινδύνων της JCC , Brian Dilley-Επικεφαλής των Υπηρεσιών Καταπολέμησης Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος  της KPMG παγκοσμίως, Attilio Fusco-Διευθυντής της εταιρείας World Compliance, Inc. Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής και της περιοχής Ασίας – Ειρηνικού.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα