Συνέδριο της ΟΕΒ για το συνταξιοδοτικό σύστημα στην Κύπρο

Συνέδριο της ΟΕΒ για το συνταξιοδοτικό σύστημα στην Κύπρο

 


 

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), διοργανώνει Συνέδριο με τίτλο «Προκλήσεις και προοπτικές του συνταξιοδοτικού συστήματος στην Κύπρο» την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία». Στόχος του Συνεδρίου είναι η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων μέσα από τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επαγγελματιών και ειδημόνων του κλάδου.

Στο Συνέδριο που θα χαιρετήσει η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, θα συμμετάσχουν επίσης το Υπουργείο Οικονομικών, ο Έφορος Ταμείων Συνταξιοδοτικών Παροχών καθώς και επαγγελματίες και ειδικοί του τομέα συντάξεων, ταμείων προνοίας, ασφαλειών και επενδύσεων. Μετά τις ομιλίες και παρουσίασες θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή των παρευρισκόμενων.

Το Συνέδριο χορηγούν οι ασφαλιστικές εταιρείες CNP Cyprialife και Ancoria Insurance και χορηγοί επικοινωνίας είναι το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων και το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Για δήλωση συμμετοχής ή για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλητών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΟΕΒ στο www.oeb.org.cy ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22 665102. Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα