Συναυλία «Γυναικεία Υπόθεση» με Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία

Συναυλία «Γυναικεία Υπόθεση» με Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία

 


 

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην Europa Donna Κύπρου

 

Για πρώτη φορά οι τρεις κορυφαίες ερμηνεύτριες Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία συναντιούνται στην Κύπρο και ενώνουν τις φωνές τους για να στηρίξουν μαζί με την Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου την Europa Donna Κύπρου.

Οι τρεις κορυφαίες ερμηνεύτριες θα πραγματοποιήσουν 2 συναυλίες με τίτλο «Γυναικεία Υπόθεση» την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών στην Λευκωσία και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο στη Λεμεσό και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην Europa Donna Κύπρου.

Σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη που έγινε σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου κ. Γιώργος Άππιος αφού ευχαρίστησε τις τρεις μεγάλες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου για τη στήριξη μαζί με την Τράπεζα Πειραιώς προς την Europa Donna Κύπρου, είπε ότι και οι τρεις ξεχωρίζουν όχι μόνο για τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, αλλά και για το ήθος και το χαρακτήρα τους, το βάθος τους, την προσφορά τους και την αγάπη που έχουν μέσα τους, την οποία εκφράζουν μέσα από τη φωνή τους.

Οι τρεις κορυφαίες ερμηνεύτριες εξέφρασαν τη συγκίνησή τους που βρίσκονται στην Κύπρο και θα τραγουδήσουν για την Europa Donna Κύπρου. Είναι η πρώτη φορά, τόνισαν, που θα συναντηθούν και οι τρεις στη σκηνή και θα ενώσουν τις φωνές τους για να στηρίξουν τον αγώνα όλων των γυναικών ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Επίσης, κάλεσαν όλο τον κόσμο της Κύπρου να πορευτεί μαζί τους στις 9 Οκτωβρίου στην πορεία με τις ροζ φιγούρες. Της πορείας θα ηγηθεί η κα Μαρινέλλα.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα