Συνεργασία evian και Christian Lacroix

Συνεργασία evian και Christian Lacroix

 

Για την 10η επέτειο του Limited Edition μπουκαλιού, η evian® ξανασυναντήθηκε με τον οίκο μόδας Christian Lacroix. Το 2007, το εναλλακτικό όραμα των δύο brands έσμιξε την αγνότητα του νερού με την δημιουργικότητα της μόδας, ανοίγοντας τον δρόμο για μια σειρά συνεργασιών με τους καλύτερους σχεδιαστές μόδας.

Για να γιορτάσει αυτό το success story, ο οίκος Christian Lacroix αποτίνει φόρο τιμής στο ζωντανό, νεανικό πνεύμα της evian® επανασχεδιάζοντας το μοτίβο Paseo. Γεννημένο στην υψηλή ραπτική, το λεπτό αυτό κέντημα χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά εκτός από τις συλλογές μόδας Christian Lacroix στο πρώτο Limited Edition μπουκάλι της evian® το 2007. Έκτοτε θεωρείται ένα σύμβολο του γνωστού οίκου μόδας.

Η νέα, πολύχρωμη έκδοση του Paseo Limited Edition αποτελεί μια ξεκάθαρη έκφραση του σύγχρονου δημιουργικού σύμπαντος του Christian Lacroix: φανταχτερό, Παριζιάνικο και με ένα ασταμάτητο νεανικό πνεύμα.

«Η συνεργασία evian® x Lacroix είναι σαν ένα υπέροχο όνειρο που πραγματοποιήθηκε και είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε δύο φορές… κάτι που με κάνει ένα πολύ τυχερό σχεδιαστή!» δήλωσε η Sacha Walckhoff, creative director στον οίκο Christian Lacroix

Τα μπουκάλια evian® x Christian Lacroix είναι διαθέσιμα σε γυάλινες φιάλες 75cl. Διαθέσιμα σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια και λιανοπωλητές.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα