«Σχέδιο ανταμοιβής» για τους κατόχους καρτών της Τράπεζας Κύπρου

«Σχέδιο ανταμοιβής» για τους κατόχους καρτών της Τράπεζας Κύπρου

Ένα νέο σχέδιο επιβράβευσης για τους κατόχους καρτών, παρουσίασε σήμερα η Τράπεζα Κύπρου. Πρόκειται για το «Σχέδιο ανταμοιβή» και είναι το δεύτερο σχέδιο επιβράβευσης καρτών που ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου σε διάστημα λιγότερο των δυο μηνών. Τον Απρίλιο είχε ανακοινωθεί και το Σχέδιο Υπεραγορών American Express στο οποίο συμμετέχουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Carrefour Κύπρου, METRO και Παπαντωνίου. Οι πελάτες χρησιμοποιώντας τις κάρτες του Σχεδίου Υπεραγορών οπουδήποτε, έχουν επιστροφή χρημάτων υπό μορφή δωροεπιταγής η οποία εξαργυρώνεται με δωρεάν ψώνια στην υπεραγορά της επιλογής τους.

Στο «Σχέδιο ανταμοιβή», που παρουσιάστηκε συμμετέχουν όλες οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, είτε αυτές είναι, Visa είτε MasterCard είτε American Express, πιστωτικές ή χρεωστικές, προσωπικές ή Εταιρικές. 

Στο σχέδιο ανταμοιβή συμμετέχουν περισσότερες από 140 επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο. Με κάθε συναλλαγή στις επιχειρήσεις αυτές, οι πελάτες κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Κύπρου λαμβάνουν αυτόματα βαθμούς, τους οποίους έχουν τη δυνατότητα στη συνέχεια να τους εξαργυρώσουν και πάλι στις επιχειρήσεις αυτές. Έτσι, με τις αγορές τους είτε θα πληρώσουν λιγότερα ή και καθόλου χρήματα.

Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για το υπόλοιπο βαθμών τους στο απόκομμα της απόδειξης τους, στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το σχέδιο ανταμοιβή ( www.antamivi.com.cy ) και στην εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Κάθε 100 βαθμοί που συγκεντρώνει ένας πελάτης, αντιστοιχούν σε €1 ανταμοιβής. Αν δηλαδή ένας πελάτης μας, συγκεντρώσει 5.000 βαθμούς, σημαίνει ότι θα έχει στην διάθεση του €50 για να εξαργυρώσει σε μια από τις επόμενες συναλλαγές του στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο ανταμοιβή.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Λιανικής Τραπεζικής και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Χάρης  Πουαγκαρέ μιλώντας στη Διάσκεψη Τύπου ανέφερε πως  το  «Σχέδιο Ανταμοιβή» αποτελεί στρατηγικά εξαιρετικά σημαντικό σχέδιο για την Τράπεζα καθώς για πρώτη φορά συγκεντρώνεται η επιβράβευση των πελατών με όλες τις κάρτες τους σε ένα σχέδιο, με τη συμμετοχή πέραν των 140 επιχειρήσεων.

O Διευθυντής της Υπηρεσίας Καρτών Τράπεζας Κύπρου, Στέλιος Τραχωνίτης ανέφερε ότι το νέο Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών Ανταμοιβή, προσφέρει μια νέα εμπειρία αγοράς σε όλους τους πελάτες κατόχους καρτών μας, ανταμείβοντας τους επιπρόσθετα με βαθμούς στις καθημερινές τους συναλλαγές σε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν  σε αυτό.

Η Τράπεζα προχωρεί σε αυτήν την κίνηση, στα πλαίσια της γενικότερης στρατηγικής της για αναβάθμιση των προνομίων που απολαμβάνουν οι πελάτες κάθε φορά που χρησιμοποιούν κάρτα της Τράπεζας Κύπρου στις καθημερινές τους αγορές.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα