Τα 90χρονα για την Πνευματική Αδελφότητα Ελληνίδων Κύπρου

Τα 90χρονα για την Πνευματική Αδελφότητα Ελληνίδων Κύπρου

 


Η Πνευματική Αδελφότης Ελληνίδων Κύπρου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων ζωής και προσφοράς του Σωματείου της, οργάνωσε μια ωραία επετειακή εκδήλωση υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας κ. Άντρης Αναστασιάδη, στις 5 Νοεμβρίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ρεσιτάλ πιάνου, του διάσημου πιανίστα και συνθέτη Χριστόδουλου Γεωργιάδη, χαιρετισμούς από την κ. Αναστασιάδη, την Επίτροπο Ισότητας του Μηχανισμού για τα Δικαιώματα της Γυναίκας κ. Ιωσηφίνα Αντωνίου, την κ. Κλαίρη Αγγελίδου εκ μέρους του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου καθώς και άλλων γυναικείων οργανώσεων της Λευκωσίας, που εξήραν την προσφορά του πρώτου γυναικείου σωματείου της Κύπρου. Την εκδήλωση έκλεισε με αναδρομή στην ιστορία, τη δράση και το έργο του σωματείου από την πρόεδρο της Αδελφότητας, κ. Τζίλντα Κωνσταντινίδου.

Χαιρετισμούς απέστειλαν το Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων από την Αθήνα και ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάς – Κύπρος από τη Θεσσαλονίκη.

Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, η κ.α Ανδρούλλα Βασιλείου, η σύζυγος του Πρέσβη της Ελλάδος, κ. Γιούλα Φωτοπούλου, η κ. Λήδα Κουρσουμπά, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, η Γενική Λογίστρια και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι και πλήθος φίλων και εκτιμητών του Σωματείου. Τα σωματεία «Η Μάνα» και το Λύκειο Ελληνίδων Αμμοχώστου πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πνευματικής Αδελφότητας Ελληνίδων Κύπρου τίμησε στη διάρκεια της τελετής την πρόεδρο του Σωματείου κ. Τζίλντα Κωνσταντινίδου για την 60χρονη προσφορά της στο Σωματείο.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα