Διάκριση της Alion Vegetables & Fruit Co στα European Business Awards

Διάκριση της Alion Vegetables & Fruit Co στα European Business Awards

 


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, η 10η τελετή απονομής των European Business Awards sponsored by RSM, η οποία φέτος έλαβε χώρα στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας. Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Φέτος, για πρώτη φορά μια Κυπριακή εταιρία κατέκτησε το European Business Award της κατηγορίας στην οποία συμμετείχε. Με παρουσία σε 25 χώρες, η Alion Vegetables & Fruit Co Ltd βραβεύτηκε με το “The Import/ Export Award” επιδεικνύοντας ανοδικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης και επιτυχή στρατηγική επέκτασης σε νέες αγορές. Η εταιρία ξεχώρισε ανάμεσα στις 10 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις της κατηγορίας της λόγω της προοδευτικής εξαγωγικής στρατηγικής που έχει υιοθετήσει.
Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 33.000 εταιρίες από 34 χώρες οι οποίες αναδείχτηκαν μέσα από μία διαδικασία αποτελούμενη από πολλά στάδια αξιολόγησης, στην οποία συμμετείχαν κριτές διεθνούς κύρους προερχόμενοι από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο. Οι υποψήφιες εταιρείες αξιολογήθηκαν μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δεικτών όπως την καινοτομία, την ηθική και του διεθνούς προσανατολισμού.

Το βραβείο, εκ μέρους της Alion Vegetables & Fruit Co Ltd, παρέλαβε η Technical Manager της εταιρείας,  Ελίνα Παπαλοίζου.

Η Alion Vegetables & Fruit Co Ltd, δημιουργήθηκε το 1990 με κύρια δραστηριότητα τη συσκευασία και εξαγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Το 2008 ξεκίνησε η λειτουργία της υπερσύγχρονης γραμμής παραγωγής στο Πέρα Χωριό Νήσου και σήμερα εξάγει τα προϊόντα της σε 25 χώρες όπως ΗΒ, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία, Ουγγαρία, Λετονία, Εσθονία, Βέλγιο, Αυστρία, Ελβετία, Ιρλανδία, Φιλανδία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Ντουμπάι και Κουβέιτ.

Στόχος και καθήκον της εταιρείας είναι η συνεπής παροχή ψηλής ποιότητας προϊόντων κάτι το οποίο την κατατάσσει ως την νούμερο ένα κυπριακή εταιρεία εξαγωγής λαχανικών με 7 παγκύπριες βραβεύσεις στην κατηγορία γεωργικών προϊόντων.


Comments

comments

Tags: alion, cyprus

Σχετικά με τον Συγγραφέα