Τη Διεθνή Διάκριση Investors in People κατέκτησε το CIIM

Τη Διεθνή Διάκριση Investors in People κατέκτησε το CIIM


Με το διεθνούς κύρους πιστοποιητικό «Investors in People» (IΙP) διακρίθηκε η κορυφαία Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Κύπρο, το Cyprus International Institute of Management (CIIM), επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις άριστες πρακτικές που ακολουθεί στον τομέα διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρωπίνου δυναμικού της.

Η διάκριση του CIIM ως Πρότυπο Επιχειρηματικής Αριστείας ‘’Investors In People’’ επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο το άρτια καταρτισμένο τεχνικό, επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό της Σχολής και επισφραγίζει τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει το ανθρώπινο δυναμικό του Ινστιτούτου στη συνεχή εξέλιξη του, σε επίπεδο τεχνογνωσίας, καινοτομίας και δεξιοτήτων.

Πολύτιμη στην επιτυχία αυτή του CIIM υπήρξε η συμβολή της εταιρείας PWC, αλλά και η αφοσίωση που επέδειξε η τριμελής επιτροπή του Ινστιτούτου στη διάρκεια της αξιολόγησης.

Το IIP είναι το μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας στον τομέα της Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, το οποίο συμβάλλει στη συνεχή βελτίωση μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού μέσω της εφαρμογής σχετικών βέλτιστων πρακτικών.

Το CIIM δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει στο Ανθρώπινο Δυναμικό, με βασικό στόχο τη συνεχή βελτίωση του Προσωπικού και της Διοίκησης του Ινστιτούτου, διασφαλίζοντας έτσι την προοπτική για συνεχή εξέλιξη και προσθέτοντας αξία στην εκπαιδευτική του δράση.

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα