Τιμητική διάκριση και στις εξαγωγές για την ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

Τιμητική διάκριση και στις εξαγωγές για την ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ


Άλλη μια σημαντική διάκριση, απέσπασε η γαλακτοβιομηχανία ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ με τη βράβευσή της με το «Ειδικό Βραβείο Εξαγωγών Βιομηχανικών Προϊόντων 2014». Το σημαντικό αυτό βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης στον πρόεδρο της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ κ. Αλέξη Χαραλαμπίδη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 26 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο στη της 34η τελετής απονομής των Βραβείων Εξαγωγών Προϊόντων και Υπηρεσιών, που διοργάνωσε το Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ).

Με τη διάκρισή αυτή, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση και ως η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου στον τομέα των τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ εξάγει τα προϊόντα της σε 38 χώρες, με κύριο προϊόν εξαγωγής το παραδοσιακό Κυπριακό Χαλλούμι. Εξάγονται επίσης σημαντικές ποσότητες Κρέμας Γάλακτος Μακράς Διάρκειας, καθώς και άλλα τυροκομικά προϊόντα. Τα προϊόντα της διανέμονται σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις χώρες του Αραβικού κόλπου και της Μέσης Ανατολής, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και σε χώρες της Ασίας όπως η Νότιος Κορέα και η Ταϊβάν.

Οι συνεχείς επιτυχίες της γαλακτοβιομηχανίας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ – σε τοπικό και διεθνές επίπεδο – επιβεβαιώνουν παράλληλα τη διεθνή απήχηση των προϊόντων της και κυρίως το γεγονός ότι πρόκειται για μια εταιρεία παραγωγής ποιοτικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας. Επιπλέον, η ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας επιβεβαιώνεται και από τις διακρίσεις των προϊόντων της σε διεθνείς διαγωνισμούς τυριού όπως «World Cheese Awards».


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα