Το ΕΤΕΚ προκήρυξε διαγωνισμό για τα ονόματα αιθουσών του

Το ΕΤΕΚ προκήρυξε διαγωνισμό για τα ονόματα αιθουσών του

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή της ονομασίας των αιθουσών του Εκπαιδευτικού Πολιτιστικού Κέντρου ΕΤΕΚ. Οι αίθουσες που θα ονομαστούν είναι:

– Η αίθουσα εκδηλώσεων του ισογείου, χωρητικότητας 100 ατόμων, η οποία αξιοποιείται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, διαλέξεων και σεμιναρίων.

– Η αίθουσα κατάρτισης του ορόφου, χωρητικότητας 25 ατόμων, η οποία αξιοποιείται για τη διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Οι δύο αίθουσες έχουν πιστοποιηθεί από την ΑΝΑΔ ως χώροι κατάρτισης και διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Για να υποβάλετε την εισήγησή σας πρέπει να συμπληρώσετε το κατάλληλο ΕΝΤΥΠΟ (αναρτημένο στην ιστοσελίδα ΕΤΕΚ www.etek.org.cy/site-article-843-35-el.php) και να το υποβάλετε στο [email protected] ή με φαξ 22730373 με την ένδειξη ‘ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΤΕΚ’, το αργότερο μέχρι την 20η Μαρτίου 2015.

Κριτήρια για την επιλογή των ονομάτων θα είναι:

– η συσχέτιση με την ιστορία και τις αρμοδιότητες του ΕΤΕΚ

– η συσχέτιση με τη χρήση και σημασία των αιθουσών

– η πρωτοτυπία και αυθεντικότητα των ονομάτων

Σημειώνεται πως τα προτεινόμενα ονόματα δεν πρέπει να καταπατούν δικαιώματα τρίτων ή να έχουν προσβλητικό ύφος, ενώ θα πρέπει να αποφεύγονται τα ονόματα προσώπων. Κάθε πρόταση θα συνοδεύεται από σύντομο αιτιολογικό έως 50 λέξεις. Πληροφορίες: www.etek.org.cy/site-article-843-35-el.php

Τo ΕΤΕΚ είναι ο θεσμοθετημένος Τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτείας και οργανισμός όλων των Μηχανικών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Για να μπορεί να ασκεί κάποιος τη Μηχανική πρέπει να εγγραφεί στο Μητρώο Μελών του ΕΤΕΚ. Το Επιμελητήριο εγγράφει τα μέλη του (ξεπερνούν σήμερα τα 11.500) με αυστηρούς όρους, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στον Κύπριο πολίτη. Μέλη του ΕΤΕΚ μπορούν να γίνουν και εταιρείες. Το Επιμελητήριο προσφέρει στους Κύπριους πολίτες υπηρεσίες διαιτησιών και πραγματογνωμοσυνών σε θέματα που αφορούν τους κλάδους του.


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα