Το καινοτόμο Qton στην κυπριακή αγορά

Το καινοτόμο Qton στην κυπριακή αγορά

 

Η εταιρία CYPIN σε συνεργασία με την Mitsubishi Heavy Industries, παρουσίασε το Qton σε συνεργάτες και πελάτες. Η εκδήλωση διεξήχθη στις 16 Νοεμβρίου 2016 στο Hilton Park.

Το Qton είναι ένα προϊόν καινούργιας γενιάς στην κατηγορία των αντλιών θερμότητας το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Έχει σχεδιαστεί και κατασκευάζεται  από την Mitsubishi Heavy Industries Japan, και χαρακτηρίζεται για τις ιδιαίτερα καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες. Χρησιμοποιεί το διοξείδιο του άνθρακα ως ψυκτικό μέσο, ως εκ τούτου η επίδραση του στην καταστροφή της στιβάδας του όζοντος και της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι αμελητέα σε σύγκριση με τα συμβατικά ψυκτικά αέρια.

Ενώ σέβεται το περιβάλλον, ταυτόχρονα επιτυγχάνει δραματική μείωση του κόστους λειτουργίας. Η κύρια εφαρμογή του Qton είναι η αντικατάσταση του λέβητα σε εμπορικά κτίρια συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, νοσοκομείων, πανεπιστημίων, υπεραγορών, βιομηχανιών επεξεργασίας τροφίμων, εστιατορίων, γυμναστηρίων κ.ά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα για τη θέρμανση νερού χρήσης και σε υποδαπέδια θέρμανση σε νέα και σε υφιστάμενα κτίρια. Η εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να ανέλθει μέχρι 76%  με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε Ευρώπη και Ιαπωνία.

Η Cypin ltd  είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κλιματιστικών Mitsubishi Heavy Industries στην κυπριακή αγορά και πρόσφατα έχει εισαγάγει και το Qton, το οποίο είναι μοναδικό στην κατηγορία του. Η Cypin είναι κορυφαία εταιρία στον τομέα των συσκευών κλιματισμού στην κυπριακή αγορά με 30 χρόνια επιτυχίας και καινοτομίας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα