Το νέο αεροδρόμιο της Πάρου «ανοίγει» τα φτερά του Real Estate

Το νέο αεροδρόμιο της Πάρου «ανοίγει» τα φτερά του Real Estate


 

Ένα σημαντικό έργο, το νέο αεροδρόμιο της Πάρου με την πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία του αυτές τις μέρες προσφέρει ήδη υψηλή προστιθέμενη αξία στο νησί ,το οποίο κοσμεί τόσο το Αιγαίο και ειδικά τις Κυκλάδες.

Η λειτουργία του νέου Αεροδρομίου θα τετραπλασιάσει την αεροπορική κίνηση της Πάρου με τεράστια οφέλη για την οικονομία τα οποία θα προέλθουν κυρίως από τον Τουρισμό και ειδικά από την ανάπτυξη γης και περιουσιών.

Ο νέος αεροδιάδρομος δίνει την δυνατότητα προσγείωσης στο νησί αεροσκάφων μεγάλης χωρητικότητας δίνοντας στην Πάρο την ευκαιρία να συνδεθεί με όλους τους προορισμούς τόσο του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού.

Ο Όμιλος Λεπτός ο οποίος εδώ και μια εικοσαετία δημιουργεί εντυπωσιακά παραθαλάσσια συγκροτήματα στο νησί , καλωσορίζει τις νέες εξελίξεις με την δημιουργία του νέου αεροδρομίου πιστεύοντας ότι οι δυνατότητες πλέον για την ανάπτυξη της γης και των περιουσιών θα αυξηθούν προσελκύοντας τόσο τους Ελλαδίτες και Κύπριους αγοραστές καθώς επίσης αγοραστές και επενδυτές από το εξωτερικό.

Στη φωτογραφία το νέο αεροδρόμιο της Πάρου.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα