Το νέο θηρίο άκουει στο όνομα Porsche Macan

Το νέο θηρίο άκουει στο όνομα Porsche Macan

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση την οποία παρουσίαζαν οι Γιώργος Ρούσσος και Άντρη Καραντώνη, την Τετάρτη 28 Μαΐου, η A.I. Motokinisi Group έδωσε την ευκαιρία στους ‘τολμηρούς’ fans της Porsche να ανακαλύψουν το νέο θηρίο του θρυλικού brand που ακούει στο όνομα Porsche Macan. Αν και τα βλέμματα, η προσοχή και όλα τα τα φώτα ήταν στραμμένα στο εντυπωσιακό νέο μοντέλο της Porsche, η βραδιά επίσης περιλάμβανε μουσική, cocktails και ένα φαντασμαγορικό projection mapping show.

Πολλοί επισκέπτες που λατρεύουν την περιπέτεια έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση για να ζήσουν στο ζενίθ τη νέα οδηγική εμπειρία που προσφέρει το εντυπωσιακό αυτό μοντέλο το οποίο ανεβάζει ακόμα πιο πολύ τον πήχη και δημιουργεί μια νέα κατηγορία: Ένα sport SUV, το μοναδικό στον κόσμο, με αξεπέραστες επιδόσεις και μοναδική πολυτέλεια. Το Porsche Macan, που στα ινδονησιακά σημαίνει ‘τίγρης’, είναι ένα άγριο θηρίο που συνδυάζει την εξωτική ομορφιά με την ευελιξία και το δυναμισμό του αιλουροειδούς. Οι πετρελαιοκίνητοι, βενζινοκίνητοι και V6 bi-turbo κινητήρες του Porsche Macan προκαλούν έκπληξη και θαυμασμό ενώ η πρόσφατη έκδοση του συστήματος μόνιμης τετρακίνησης Porsche Traction Management καθώς και όλες οι άλλες καινοτόμες τεχνολογίες του Macan, μια ακόμα πιο εξαιρετική αίσθηση οδήγησης.

Το νέο μοντέλο της Porsche, Macan εντυπωσιάζει με τις καμπύλες και τις επιδόσεις του ενώ οι τρεις διαφορετικές εκδόσεις του, Macan S, Macan S Diesel και Macan Turbo, μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλων όσων έχουν το… θάρρος να το οδηγήσουν. Το μοντέλο αυτό αποτελεί απόδειξη ότι η Porsche έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει θρυλικά αυτοκίνητα που δεν ανήκουν αποκλειστικά στην κατηγορία των sport, διθέσιων αλλά δημιουργούν νέους κανόνες και standard στην κατασκευή αυτοκινήτων καθώς και στην οδηγική εμπειρία που προσφέρουν.

Μπορείτε και εσείς να το ανακαλύψετε και να το εξερευνήσετε στους εκθεσιακούς χώρους της A.I. Motokinisi Group σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 77771911.

www.porsche.com.cy


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα