Το τυρί Κerrygold τώρα και light

Το τυρί Κerrygold τώρα και light

 


Η μάρκα Kerrygold εμφανίστηκε το 1962 και έχει τις ρίζες της στην αγροτική Ιρλανδία και συγκεκριμένα στη γεωργία, την αγνότητα και πάνω από όλα την ποιότητα του γάλακτος που μόνο η Ιρλανδία θα μπορούσε να παράγει. Γνωστή για τα καταπράσινα λιβάδια με τις μικρές φάρμες και την εξαιρετική ποιότητα χορταριού, η Ιρλανδία εξασφαλίζει τα πιο νόστιμα και θρεπτικά γαλακτοκομικά προϊόντα.

Η γκάμα προϊόντων Kerrygold στην Κύπρο περιλαμβάνει το αυθεντικό βούτυρο, το Kerrygold Spreadable, το Kerrygold με ελαιόλαδο, το Kerrygold με σκόρδο και μπαχαρικά και το Kerrygold Soft. Η σειρά Kerrygold συμπληρώνεται από μια ολοκληρωμένη σειρά τυριών Regato και Cheddar με πλούσια πικάντικη γεύση.

Στη γκάμα των τυριών Kerrygold έρχεται να προστεθεί και το Kerrygold Light με χαμηλά λιπαρά. Το νέο Kerrygold Light προσφέρει όλη την πλούσια γεύση των τυριών Kerrygold αλλά έχει μόνο 14% λιπαρά. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή.

Η πλούσια γκάμα των εκλεκτών τυριών Kerrygold, εμπλουτίζεται συνεχώς για να προσφέρει νέες γαστρονομικές απολαύσεις στο καθημερινό σας τραπέζι. Οι παραδοσιακές αξίες, η αξεπέραστη γεύση και η σταθερή τους ποιότητα, τα καθιστούν ιδανικά για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Τα προϊόντα Kerrygold διανέμονται από την Tryfon Tseriotis Ltd.

Η Tryfon Tseriotis Ltd ιδρύθηκε το 2012, μετά τη συγχώνευση των εταιρειών Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer Goods Ltd, που αποτελούν δύο από τις παλαιότερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο των FMCG στην Κύπρο. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, οι Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer Goods Ltd έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με στόχο να προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στην Κυπριακή αγορά.

Η Tryfon Tseriotis Ltd παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πωλήσεις, μάρκετινγκ και διανομή στην Κυπριακή αγορά, με το όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της λιανικής αγοράς στην Κύπρο.

Η Tryfon Tseriotis Ltd εκπροσωπεί πολλές διεθνείς και δημοφιλείς μάρκες στην τοπική αγορά, όπως Kerrygold (βούτυρο και τυρί), McVities και Go Ahead (μπισκότα), John West (κονσερβοποιημένα ψάρια), Weetabix και Alpen (δημητριακά προγεύματος), Dr Oetker Ristorante και Guseppe (πίτσα), Tilda (ρύζι), Birds Eye (κατεψυγμένα τρόφιμα), καθώς και άλλες μάρκες από την τοπική αγορά, όπως Chrysodalia (αλλαντικά) και  Hercules (κατεψυγμένα ζυμαρικά).


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα