Το CIIM πρωτοπορεί και στον τομέα του Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Το CIIM πρωτοπορεί και στον τομέα του Ψηφιακού Μάρκετινγκ

 


Το Cyprus International Institute of Management (CIIM) πρωτοπορεί για άλλη μια φορά στον τομέα του Ψηφιακού Marketing προσφέροντας από  τις 11 Μαρτίου 2014 το πρόγραμμα σπουδών Professional Diploma in Digital Marketing.

Αποκλειστικά σχεδιασμένο από επαγγελματίες του χώρου του ψηφιακού μάρκετινγκ, το Professional Diploma in Digital Marketing είναι πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο του Digital Marketing.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν, να υλοποιούν, να διαχειρίζονται και να ενσωματώνουν μια ολοκληρωμένη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ στις εταιρείες ή οργανισμό τους. Παράλληλα θα αποκτήσουν την ικανότητα να μεγιστοποιούν στο ακέραιο την απόδοση των επενδύσεων του “online” μάρκετινγκ.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν Επαγγελματικό Δίπλωμα, το οποίο είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένo.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του CIIM στο www.ciim.ac.cy ή να επικοινωνήσουν στο 22462246 .

 

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα