Το EIMF προσφέρει το CAMS® στην Κύπρο

Το EIMF προσφέρει το CAMS® στην Κύπρο

Το προσόν του  Εγκεκριμένου Ειδικού στην Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες 

 

Μετά και το λανσάρισμα του Κυπριακού Κλάδου του Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists – ACAMS, το European Institute of Management and Fianance (EIMF – Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών), βάσει και του στρατηγικού συνεταιρισμού του με το ACAMS, ανακοίνωσε την έναρξη της προσφοράς του προσόντος CAMS®  (Εγκεκριμένος Ειδικός Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες) για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Το CAMS®, το προσόν του  Εγκεκριμένου Ειδικού στην Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες, θεωρείται ως ο παγκόσμιος  χρυσός κανόνας για  πιστοποιήσεις στην καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος και αναγνωρίζεται διεθνώς από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα,  κυβερνήσεις και ρυθμιστικές αρχές. Σύμφωνα με την έρευνα ACAMS AML / CFT / FCP Compensation Survey 201, όσοι κατέχουν το προσόν CAMS περιλαμβάνονται μεταξύ των ηγετικών στελεχών του τομέα και απολαμβάνουν ιδιαίτερης εκτίμησης  από τους εργοδότες τους, εξασφαλίζοντας μισθούς κατά 42% υψηλότερους από εκείνους των μη πιστοποιημένα συναδέλφων τους

Γενικά διαφαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για απόκτηση του παγκόσμια αναγνωρισμένου επαγγελματικού προσόντος CAMS®  (ενώ ο  αριθμός των αιτήσεων για ένταξη στον Κλάδο Κύπρου του Σύνδεσμου ACAMS δίδει μια  σαφή ένδειξη ότι οι επαγγελματίες στην Κύπρο σε θέματα καταπολέμησης του οικονομικού εγκλήματος είναι πρόθυμοι να επενδύσουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεών τους. Μακροπρόθεσμα, αυτή η επένδυση θα στηρίξει και τη γενική προσπάθεια της χώρας μας  για τη βελτίωση της διαφάνειας στο τραπεζικό της σύστημα και για εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται σύμφωνα με τους όρους των διεθνών δανειστών της Κύπρου.

Το EIMF είναι περήφανο που έχει επιλεγεί ως συνεργάτης του ACAMS, του μεγαλύτερου  και πιο αναγνωρισμένου παγκοσμίως παρόχου κατάρτισης σε θέματα καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Το EIMF, ως ένα Ινστιτούτο που ειδικεύεται στην παροχή κατάρτισης στον τομέα των  χρηματοικονομικών και επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο, θα διασφαλίσει  την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης όλων των προγραμμάτων του  ACAMS, είτε αυτή  είναι η εκπαίδευση για το CAMS , ή  συνεχής επαγγελματική εκπαίδευση (CPD) για ήδη πιστοποιημένους ειδικούς.

Η κατάρτιση CAMS θα αρχίσει στο EIMF τον Ιαννουάριο του 2016, και οι εγγραφές θα τελειώσουν στο τέλος Δεκεμβρίου 2015. Το πακέτο για την κυπριακή αγορά δίδεται σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή και περιλαμβάνει όλα τα υλικά προετοιμασίας, ζωντανά μαθήματα, και εγγραφή για ένα χρόνο στο ACAMS. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το EIMF στο 22274470 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.eimf.eu.

 

 

Ο ACAMS είναι ο οργανισμός με τη μεγαλύτερη διεθνή συμμετοχή που είναι αφιερωμένος στην ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων των επαγγελματιών στην καταπολέμηση ξεπλύματος χρήματος και την πρόληψη του οικονομικού εγκλήματος, οι οποίοι  προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, επιχειρήσεων και οργανισμών, και διαθέτει άφθονους πόρους για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για  ανώτερη απόδοση στην εργασία και την επαγγελματική τους ανέλιξη. Η πιστοποίηση CAMS είναι η πιο ευρέως αναγνωρισμένη πιστοποίηση σε θέματα καταπολέμησης ξεπλύματος χρήματος μεταξύ των επαγγελματιών συμμόρφωσης σε όλο τον κόσμο. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://www.acams.orgγια περισσότερες πληροφορίες.

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών (EIMF) είναι ένας πάροχος υψηλού επιπέδου σειρών μαθημάτων, εκπαίδευσης διοικητικών στελεχών, και eLearning και  λύσεων μάθησης κομμένων και ραμμένων στις ανάγκες του πελάτη. Ειδικεύεται σε επαγγελματικά προσόντα, μαθήματα  κατάρτισης και σεμινάρια για τον τομέα χρηματοοικονομικών και επαγγελματικών υπηρεσιών  στην Κύπρο και στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής μέσα από ένα μεγάλο αριθμό εξειδικευμένων προγραμμάτων. Εκτός από  το ACAMS, το EIMF είναι επίσης ο Διαπιστευμένος Εκπαιδευτικός Φορέας των CISI και ΑΑΤ, και εγκεκριμένος φορέα κατάρτισης της ΑνΑΔ Κύπρου.


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα