Το “Leptos Coral Seas Villas” πρώτη επιλογή στις πωλήσεις ακινήτων

Το “Leptos Coral Seas Villas” πρώτη επιλογή στις πωλήσεις ακινήτων

 


 

Το “Coral Seas Villas” είναι ένα απο τα νέα αναπτυξιακά έργα της  Leptos Estates στην Πάφο και δίχνει να είναι η  καλύτερη επιλογή για αγορά και επένδυση απο τους ξένους αγοραστές αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό το μοναδικό και συνάμα εντιπωσιακό θέρετρο το οποίο αναπτύσεται σε 65.000 τμ γής βρίσκεται σε μία από τις πιο ελκυστικές και περιζήτητες παράλιες τοποθεσίες της Κύπρου και ειδικά της Ανατολικής Μεσογείου, στο γραφικό Κόλπο των Κοραλλίων στην Πάφο.

Η ανάπτυξη αποτελείται από 63 ιδιόκτητες πολυτελείς εξοχικές επαύλεις, πολλές από αυτές με ιδιωτική πισίνα και με άμεση πρόσβαση στα καταγάλανα νερά της περιοχής. Το club house, η μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα όπως και η πισίνα για παιδιά, o δημόσιος κήπος και ο χώρος πρασίνου, οι μεγάλες βεράντες και αυλές, το άνετο πάρκινγκ και η υψηλή ποιότητα εσωτερικής διακόσμησης είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του έργου, που κάνουν αυτά τα πολυτελή ακίνητα μια ακαταμάχητη ευκαιρία για μια σίγουρη αγορά και μια προσοδοφόρα επένδυση.

Το “Leptos Coral Seas Villas” χωρίζεται σε μικρές γειτονιές με τις επαύλεις στην κεντρική γειτονιά να απολαμβάνουν μια μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα με χαλαρωτικές ηλιόλουστες βεράντες και όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Το έργο παρέχει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία ζωής, μέσα σε ησυχία και ασφάλεια και με ποιοτικές υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων. Ενισχύει επίσης την εμπειρία του μοντέρνου και ιδανικού τρόπου ζωής με την εύκολη πρόσβαση στις μεγάλες και ποικίλες ανέσεις, ευκολίες και υπηρεσίες της περιοχής και ειδικά στα πεντάστερα ξενοδοχεία του Ομίλου Λεπτός το “Κόραλ” και “Θάλασσα”.

Οι Ηλιόλουστες μέρες με το κρεσέντο των κυμάτων και τα δροσερά βράδια με το φεγγάρι να κολυμπά στη θάλασσα, προσφέρουν το ιδανικό μέρος για χαλάρωση αλλά και μια ατέλειωτη σειρά από δραστηριότητες που περιμένουν να τις απολάυσετε. Τώρα είναι η ώρα για όλους τους αγοραστές και επενδυτές του “Coral Seas Villas” να βιώσουν το δικό τους τρόπο ζωής πάνω στο κύμα.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα