Το Londa Hotel υποψήφιο σε 5 κατηγορίες των World Travel Awards

Το Londa Hotel υποψήφιο σε 5 κατηγορίες των World Travel Awards


Το Londa Hotel έχει προταθεί ως υποψήφιο σε πέντε κατηγορίες των βραβείων World Travel Awards™, και συγκεκριμένα των “Κορυφαίο Lifestyle Ξενοδοχείο στην Ευρώπη”, “Κορυφαίο Boutique Ξενοδοχείο στην Κύπρο”, “Κορυφαίο Ξενοδοχείο στην Κύπρο”, “Κορυφαίο Ξενοδοχείο με Σουίτες στην Κύπρο”, και “Κορυφαίο Boutique Ξενοδοχείο στη Μεσόγειο”.

Αυτή είναι η 10η συνεχόμενη χρονιά που το Londa είναι υποψήφιο για αυτά τα παγκόσμια και αναγνωρισμένου κύρους βραβεία. Η εκθαμβωτική παραθαλάσσια τοποθεσία του, η γουστόζικη διακόσμηση, οι μοντέρνες πινελιές άνεσης και κομψότητας και οι κατά παραγγελία προσωπικές υπηρεσίες πιστοποιούν το γεγονός ότι το Londa είναι πράγματι ένας αγαπημένος προορισμός για τον εκλεπτυσμένο ταξιδιώτη.

“Νοιώθουμε πραγματικά τιμή και περηφάνεια για αυτή τη διάκριση. Είναι η πρώτη φορά που είμαστε υποψήφιοι σε πέντε κατηγορίες ταυτόχρονα, και είναι κατά γενική ομολογία ένα υπέροχο επίτευγμα! Είναι επίσης μάρτυρας της δέσμευσής μας να ανταποκρινόμαστε και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των επισκεπτών μας”, είπε ο Jochen Niemann, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου.

Για να ψηφίσετε το Londa επισκεφθείτε το http://www.worldtravelawards.com/nominees/2016/cyprus

Τα βραβεία World Travel Awards ιδρύθηκαν το 1993 για να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία στην παγκόσμια βιομηχανία ταξιδιού, τουρισμού και φιλοξενίας. Γιορτάζοντας την 23η επέτειό τους, τα βραβεία αναγνωρίζονται διεθνώς ως το σήμα κατατεθέν της ποιότητας, με τους νικητές να θέτουν το σημείο αναφοράς στο οποίο προσβλέπουν όλοι οι υπόλοιποι. Οι υποψηφιότητες έχουν πλέον ολοκληρωθεί, ενώ η τελευταία ημέρα για την ψηφοφορία είναι η 17 Ιουλίου. Οι νικητές από την Ευρώπη θα ανακοινωθούν στις 27 Αυγούστου στο Cornelia Diamond Golf Resort and Spa στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Το Londa έχει κερδίσει πολυάριθμες διακρίσεις από τα World Travel Awards:

Το 2007, το 2011 και το 2014 – Βραβείο “Κορυφαίο Ξενοδοχείο στην Κύπρο”

Το 2008, το 2009 και το 2010 – Βραβείο “Κορυφαίο Boutique Ξενοδοχείο στη Μεσόγειο”

Το 2014 και το 2015 – Βραβείο “Κορυφαίο Boutique Ξενοδοχείο στην Κύπρο”Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.londahotel.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα