Το Samsung Galaxy S7 edge «Καλύτερο Smartphone του 2016»

Το Samsung Galaxy S7 edge «Καλύτερο Smartphone του 2016»

 

Το Samsung Galaxy S7 edge διακρίθηκε ως το Καλύτερο Smartphone του 2016 (“Best Smartphone 2016”) από την GSMA στην κατηγορία Καλύτερα Κινητά Τηλέφωνα και Συσκευές στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων “Global Mobile Awards”, που πραγματοποιήθηκαν στο Mobile World Congress 2017.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στη mobile καινοτομία, η Samsung συνεχίζει να επιδιώκει αδιάκοπα το καλύτερο σε hardware, λογισμικό και υπηρεσίες, επαναπροσδιορίζοντας τα όρια του εφικτού για τους καταναλωτές παγκοσμίως. Το Galaxy S7 edge βραβεύθηκε για το κομψό σχεδιασμό του, την προηγμένη κάμερα και τις εξαιρετικές επιδόσεις του.

«Μας τιμάει η αναγνώριση της δεξιοτεχνίας μας στο σχεδιασμό και της καινοτομίας με το Galaxy S7 edge», δήλωσε ο Junho Park, Αντιπρόεδρος του Global Product Strategy, Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Αυτό το βραβείο είναι η απόδειξη της συνεχούς επιδίωξής μας για αριστεία, καθώς συνεχίζουμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των καταναλωτών χάρη στην επαναστατική mobile τεχνολογία».

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, ιατρικών συσκευών, συστημάτων δικτύου, ημιαγωγών και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο news.samsung.com.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα