Το The Mall of Engomi φορά τα γιορτινά του

Το The Mall of Engomi φορά τα γιορτινά του


Με σύνθημα «Όλα μαζί, όλα κοντά σου» τα γιορτινά του φόρεσε και επισήμως το The Mall of Engomi, σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση η οποία κορυφώθηκε με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Πέρα από τους εκατοντάδες καταναλωτές, στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι επίσημοι φορείς της περιοχής μεταξύ των οποίων η δημοτική αρχή της Έγκωμης, τα πανεπιστήμια και η Εκκλησία καθώς και πλήθος κατοίκων, σηματοδοτώντας έτσι την ανανεωμένη συνεργασία τους για το 2016.

Συγκεκριμένα, στο The Mall of Engomi η χριστουγεννιάτικη εμπειρία ξεκίνησε από το πρωί με ένα εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων γεμάτο μελωδία. Οι χριστουγεννιάτικες χορωδίες από την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής μετάφεραν τη γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλη την περιοχή.

Το σύνθημα για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου έδωσε ο Δήμαρχος της Έγκωμης κ. Ζαχαρίας Κυριάκου ο οποίος δήλωσε σχετικά «Η φωταγώγηση του δέντρου, πέρα από ένα εντυπωσιακό γεγονός για την πόλη μας αποτελεί και ένα σύμβολο  που στέλνει μηνύματα ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας σε όλους για τη νέα χρονιά. Το The Mall of Engomi αποτελεί έναν όμορφο πολυχώρο, τον κεντρικό πυρήνα και σημείο αναφοράς για την Έγκωμη και τις περιοχές της δυτικής Λευκωσίας. Ευχόμαστε σε όλους τους κατοίκους να περάσουν όμορφα τις γιορτές».

Ο Γενικός Διευθυντής του The Mall of Engomi, κ. Σπύρος Μιχαηλίδης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Έγκωμης για την τιμή αλλά και τη Μητρόπολη Ταμασσού και Ορεινής για το πλούσιο πρόγραμμα που παρουσίασαν. Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και που στηρίζουν το εμπορικό μας κέντρο. Το The Mall of Engomi γιορτάζει φέτος 8 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στην περιοχή. Φέτος γιορτάζουν για πρώτη φορά μαζί μας δυο νέα καταστήματα (Uber και Next Kids), τα οποία έχουν προστεθεί μετά την μικρή επέκταση που έχει γίνει στον πρώτο όροφο. Ήδη σχεδιάζουμε ακόμη μια επέκταση έτσι ώστε να δημιουργήσουμε καινούργιους χώρους με καταστήματα, καφεστιατόρια και άλλους χώρους ψυχαγωγίας που να εξυπηρετούν τις ανάγκες των επισκεπτών μας. Με όλη μας την αγάπη θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο γεμάτο υγεία καινούριο χρόνο».

Το The Mall of Engomi δίνει και την περίοδο των γιορτών αμέτρητες επιλογές και εμπειρία ψωνίσματος σε όλους.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα