Τo νέο Nissan Qashqai στις βιτρίνες του Ομίλου Πηλακούτα

Τo νέο Nissan Qashqai στις βιτρίνες του Ομίλου Πηλακούτα


Η νέα γενιά του bestseller της Nissan έφτασε στην Κύπρο και πολλοί ήταν οι λάτρεις του αυτοκίνητου που έσπευσαν το σαββατοκύριακο στα showroomsτης Nissan για να το δουν και να το οδηγήσουν. Το ολοκαίνουριο Qashqai με τεχνολογία και εξοπλισμό πέρα από κάθε φαντασία ήρθε στην οικογένεια του Ομίλου Πηλακούτα,  με στόχο να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των προκατόχων του, έχοντας όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρει.

Με εντελώς ανανεωμένο look, μεγαλύτερο σε μήκος από τον προκάτοχό του,  ελάχιστα χαμηλότερο, αλλά και λίγο φαρδύτερο, διατηρώντας το στυλ του crossover, με συμπαγείς διαστάσεις. Διαθέτει μια πιο δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση, και χαρακτηρίστηκε ως το πρωτοπόρο μοντέλο στην κατηγορία του, μιας και σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στην Ευρώπη, με βάση τις απαιτήσεις των ευρωπαίων οδηγών.

Το εσωτερικό του ολοκαίνουριου Qashqai είναι αναβαθμισμένο ποιοτικά, με πιο σύγχρονο σχεδιασμό, περιλαμβάνοντας πλειάδα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας. Στην κεντρική κονσόλα ξεχωρίζει η οθόνη αφής επτά ιντσών, ενώ οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερους χώρους στην καμπίνα.

Όπως συμβαίνει με κάθε νέο μοντέλο της Nissan, το νέο Qashqai είναι γεμάτο με  καινοτόμες τεχνολογίες. Συγκεκριμένα, προσφέρει στον οδηγό του ένα ολοκληρωμένο πακέτο προηγμένων τεχνολογικά χαρακτηριστικών όπως το σύστημα Safety Shield που συμπληρώνεται και από τα συστήματα Αποφυγής Μετωπικής Σύγκρουσης (Front Collision Avoidance), Υποστήριξης της Προσοχής του Οδηγού (Driver Attention Support), καθώς  και της  αναγνώρισης των σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition), σε συνδυασμό και με άλλες βοηθητικές λειτουργίες, όπως το Έξυπνο Σύστημα Στάθμευσης που πραγματικά λύνει τα χέρια του οδηγού μέσα στην πόλη. Η καινοτομία συνεχίζεται με τη νέα γκάμα των κινητήρων του νέου Qashqai που χρησιμοποιούν υπερσυμπιεστή, προκειμένου οι εκπομπές ρύπων και η κατανάλωση καυσίμου να διατηρηθούν σε εκπληκτικά χαμηλά επίπεδα, διατηρώντας παράλληλα εξαιρετικές επιδόσεις.

Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τα showroom της Nissan σε όλη την Κύπρο και να το δείτε από κοντά.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα