Υγιεινές απολαύσεις από το Arte Italiana

Υγιεινές απολαύσεις από το Arte Italiana

Εάν το καλοκαίρι ξετρελαθήκατε με τα αυθεντικά ιταλικά χειροποίητα παγωτά του Arte Italiana, τώρα το χειμώνα, θα ενθουσιαστείτε με τη μεγάλη ποικιλία από χυμούς και smoothies φρέσκων φρούτων και λαχανικών που προσφέρει.

Υιοθετώντας τις νέες τάσεις της εποχής το γνωστό pop-up bar ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα με βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Ως γνωστό, οι φυσικοί χυμοί από φρούτα και λαχανικά είναι εξαιρετικά ωφέλιμοι και περιέχουν αναγκαίες θρεπτικές ουσίες για καλή υγεία ενώ μας τονώνουν και μας δίνουν ενέργεια. Εάν λοιπόν νιώθετε ότι χρειάζεστε αποτοξίνωση από την πολυφαγία των εορτών, ακολουθείστε κι εσείς το δρόμο που χάραξαν μεγάλες σταρ του Χόλυγουντ όπως η Sara Jessica Parker, η Gwyneth Paltrow και η Salma Hayek, και κάντε μια γρήγορη στάση στο Arte Italiana για να αναζωογονηθείτε.

Το Arte Italiana αποτελεί μέρος του Artopolis Group και βρίσκεται στο ισόγειο του Mall of Cyprus ενώ τους χυμούς, τα smoothies και τα παγωτά του μπορείτε επίσης να βρείτε στο Mall of Engomi ως μέρος της γνωστής καφετέριας, Coffee and More.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα