Υπηρεσία Cloud Powersoft365 ModaPro από τη Cyta

Υπηρεσία Cloud Powersoft365 ModaPro από τη Cyta

 


  • Νέα λογισμική εφαρμογή που εκσυγχρονίζει τις επιχειρήσεις έξυπνα, γρήγορα και χωρίς αρχικό κόστος 

Η Cyta, διευρύνοντας τις λύσεις που παρέχει σε μικρομεσαίες, ιδιαίτερα, επιχειρήσεις, προσφέρει   υπηρεσίες Cloud που βοηθούν στην καλύτερη αξιοποίηση των λογισμικών εφαρμογών που απαιτεί ο κλάδος της κάθε επιχείρησης.  Οι υπηρεσίες Cloud της Cyta εξαλείφουν την ανάγκη «αγοράς» λογισμικών εφαρμογών με αυξημένες κεφαλαιακές δαπάνες και επιτρέπουν την «ενοικίαση» αυτών με μηνιαία συνδρομή βάσει της χρήσης.

Η νέα υπηρεσία Powersoft365 ModaPro είναι μια εύχρηστη λογισμική εφαρμογή διαχείρισης αποθεμάτων και πωλήσεων, εξειδικευμένη για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μόδας, όπως καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και μπουτίκ.

Το Powersoft365 ModaPro αξιοποιεί την τεχνολογία της πληροφορικής μαζί με τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Cloud, όπως:

  • δωρεάν αναβαθμίσεις της υποδομής και του λογισμικού,
  • δυνατότητα πρόσβασης εν κινήσει, από οποιοδήποτε σημείο,
  • γρήγορη, αξιόπιστη σύνδεση,
  • υψηλή διαθεσιμότητα 99,9%,
  • δωρεάν  εκπαίδευση και υποστήριξη,
  • προστασία δεδομένων της επιχείρησης στα Κέντρα Δεδομένων της Cyta,
  • απουσία χρονικών δεσμεύσεων και συστήματα και υποδομές πληροφορικής, χωρίς την καταβολή αρχικού κόστους, αλλά με μικρή μηνιαία συνδρομή, η οποία αρχίζει από €46,41.

Η υπηρεσία παρουσιάστηκε σε επιχειρηματικούς πελάτες και συνεργάτες του Οργανισμού και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ στις 17 Σεπτεμβρίου, στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ. Άριστος Ριρής, ο οποίος τόνισε ότι η παροχή υπηρεσιών Cloud ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Οργανισμού, καθώς ικανοποιεί πλήρως την απαίτηση των επιχειρήσεων για μετάβαση στο Cloud με ασφάλεια, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

Ο κ. Πάμπος Παπαχαραλάμπους, Προϊστάμενος των Υπηρεσιών Cloud, παρουσίασε  τα πλεονεκτήματα των εφαρμογών σε τεχνολογία Cloud και το ευρύ χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών Cloud που προσφέρει η Cyta, τονίζοντας ότι αυτό αποτελείται από επιχειρησιακές λύσεις, που παρέχονται σε συνεργασία με διακεκριμένους τοπικούς και διεθνείς κατασκευαστές και πλαισιώνεται με την απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη, αλλά και με την ασφάλεια και την αξιοπιστία των υποδομών και των Κέντρων Δεδομένων που διαθέτει η Cyta.

Η Cyta με την υπηρεσία αυτή ενισχύει τη συνεργασία της με την εταιρεία Powersoft Computer Solutions Ltd.          Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γιώργος Μαλέκος παρουσίασε στους παρευρισκομένους ζωντανά τις δυνατότητες της νέας αυτής εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/cloud-services ή στον Επιχειρηματικό τους Σύμβουλο στη Cyta ή τηλεφωνικά, χωρίς χρέωση, στο 8000 8282.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα