Υπηρεσίες machine2machine λάνσαρε η Primetel

Υπηρεσίες machine2machine λάνσαρε η Primetel


Η PrimeTel παρουσίασε σήμερα ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ συσκευών (M2M – Machine-to-Machine) για επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Οι νέες υπηρεσίες PrimeTel Fleet και PrimeTel FreezeAlert υπόσχονται τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την βελτίωση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων ούτως ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις της αγοράς.

H υπηρεσία PrimeTel Fleet αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης και παρακολούθησης στόλου οχημάτων σε πραγματικό χρόνο. Μεταξύ άλλων προσφέρει  ένα σύνολο λειτουργιών που περιλαμβάνει τη  Διαχείριση Καυσίμου και Θερμοκρασιών, Συμπεριφορά Οδηγού, Γραφείο Κίνησης, , Ασφάλεια, Αναγνώριση Οδηγού και Αντικλεπτική Προστασία ,Αμφίδρομη επικοινωνία.

Η υπηρεσία PrimeTel FreezeAlert είναι μία επαναστατική λύση διαχείρισης και παρακολούθησης ψυγείων που απευθύνεται πρωτίστως σε επαγγελματίες και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου η κατάσταση του εμπορεύματος είναι ζωτικής σημασίας. Η εφαρμογή τοποθετείται εύκολα σε οποιοδήποτε ψυγείο επιτρέποντας στον χρήστη να ελέγχει και να παρακολουθεί τη κατάσταση λειτουργίας της μονάδας ψύξης από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται με ειδοποιήσεις όλο το 24ωρο, ακόμα και όταν η επιχείρηση είναι κλειστή.

Η PrimeTel διαθέτει επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες για πισινές, σκάφη, ποδήλατα και μοτοσυκλέτες προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές  που επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν χρήσιμες πληροφορίες και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο από όλες τους τις συσκευές- σταθερό ή φορητό υπολογιστή, Τablet και Smartphone. Μεταξύ άλλων, παρέχεται η δυνατότητα εντοπισμού του ποδήλατου και της μοτοσυκλέτας τους σε περίπτωση κλοπής ή ατυχήματος, ελέγχου της θερμοκρασίας ή του ποσοστού χλωρίου στην πισίνα , όπως επίσης και ειδοποίηση στο κινητό σε περίπτωση που το σκάφος τους κινηθεί χωρίς την παρουσία τους.

Ο κ. Τσιστράκης, Διευθυντής Εταιρικών Πωλήσεων της PrimeTel δήλωσε σχετικά: «οι νέες  πρωτοποριακές υπηρεσίες PrimeTel Fleet και Freeze Alert προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους τους εταιρικούς μας πελάτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς με πρωταρχικό στόχο την μείωση των λειτουργικών τους εξόδων και την αύξηση της παραγωγικότητας.  Τα πάντα γύρω μας γίνονται όλο και πιο έξυπνα, τώρα και οι επιχειρήσεις μας»

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22 027000 και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος πωλήσεων θα σας κατευθύνει στην καλύτερη λύση για την κάλυψη των αναγκών σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το PrimeTel Fleet πατήστε εδώ http://primetel.com.cy/apps-services/m2m/primetel-fleet/

Για περισσότερες πληροφορίες για το Freeze Alert πατήστε εδώ http://primetel.com.cy/apps-services/m2m/freezealert/


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα