Φθινοπωρινός αέρας στο The Mall of Engomi

Φθινοπωρινός αέρας στο The Mall of Engomi

 

Το φθινόπωρο ξεκίνησε και σήμανε η επιστροφή στο σχολείο, στη δουλειά και στην καθημερινότητά. Η επιστροφή είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε όλοι μας μια νέα αρχή, προσέχοντας περισσότερο την υγεία μας, τη διατροφή μας, παίρνοντας την απόφαση να ανακαινίσουμε και να «φρεσκάρουμε» το σπίτι μας ή ακόμη πιο απλά να αλλάξουμε την γκαρνταρόμπα μας.

Η ευκαιρία για να κάνετε την αλλαγή που πάντα θέλατε βρίσκεται στο The Mall of Engomi τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, με έναν μοναδικό διαγωνισμό στον οποίο θα συμμετέχουν οι επισκέπτες του The Mall of Engomi που θα επιλέξουν τα καταστήματα για να κάνουν τις αγορές τους.

Όλοι οι επισκέπτες που θα κάνουν αγορές 50 ευρώ και άνω από οποιοδήποτε κατάστημα του TMOE θα παίρνουν ένα κουπόνι για να συμμετάσχουν στην μεγάλη κλήρωση που θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου.

Οι 8 μεγάλοι τυχεροί θα πάρουν τα εξής δώρα:

• 2 τυχεροί  που θα πάρουν 6μηνιαία συνδρομή στο γυμναστήριο U-Fit

• 1 τυχερός που θα πάρει 200 ευρώ σε κουπόνια Carrefour

• 1 τυχερός που θα πάρει 200 ευρώ σε κουπόνια Superhome Center

• 1 τυχερός που θα πάρει 200 ευρώ σε κουπόνια Debenhams/UBER

• 3 τυχεροί που θα πάρουν από 1 ζευγάρι γυαλιών ηλίου από OJO Sunglasses

Το The Mall of Engomi δεν είναι μόνο ένα εμπορικό κέντρο, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην εκπαίδευση της τοπικής κοινωνίας  σε μία σειρά από σημαντικά θέματα και ταυτόχρονα προσφέρει εμπειρία ψωνίσματος με ποικιλία καταστημάτων, εξυπηρετώντας εκατοντάδες καταναλωτές.

Το The Mall of Engomi λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2007. Τα καταστήματα σήμερα συμπληρώνουν πέραν των 14,000 τ.μ. σε ισόγειο και πρώτο όροφο. Το κτίριο περιλαμβάνει ισόγειο αλλά και υπόγειο χώρο στάθμευσης με χωρητικότητα των 500 χώρων στάθμευσης. Η τοποθεσία του The Mall of Engomi είναι σημαντική καθώς εξυπηρετεί τους Δήμους και τις περιοχές της Δυτικής Λευκωσίας όπως Άγιος Δομέτιος, Έγκωμη, Μακεδονίτισσα, Ανθούπολη και τα χωριά Κοκκινοτριμιθιά, Παλιομέτοχο κ.ά.

Επίσης η παρουσία του The Mall of Engomi έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής της Έγκωμης και συγκεκριμένα της Λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου και παρόδων.

Σημαντική είναι η θέση του εμπορικού κέντρου ακόμη γιατί βρίσκεται μεταξύ 2 Πανεπιστημίων; του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Στα δύο αυτά πανεπιστήμια εκτιμάται ότι φοιτούν γύρω στις 10,000 φοιτητές όχι μόνο από Λευκωσία αλλά από όλη την Κύπρο αλλά και χώρες του εξωτερικού. Οι φοιτητές αυτοί ζουν στη περιοχή κοντά στα πανεπιστήμια τους και εξυπηρετούνται από το Mall Engomi.

Το The Mall of Engomi δέχεται περίπου 1.6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.