Φιλανθρωπικό δείπνο στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Φιλανθρωπικό δείπνο στο αεροδρόμιο Λάρνακας


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου 2015, φιλανθρωπικό δείπνο στο εστιατόριο «Diner Onair» του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας. Το δείπνο διοργάνωσαν από κοινού, η Cyprus Airports (F&B), η Hermes Airports και η CTC-ARI. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η  ενίσχυση της αποστολής και του κοινωνικού έργου που επιτελεί το Ειδικό Σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα στη Λάρνακα, για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Η εκδήλωση περιλάμβανε πλούσιο μπουφέ με γαστρονομικές δημιουργίες και  ζωντανή μουσική από Κύπριους μουσικούς καλλιτέχνες, όπως η Φάνη Ιωάννου, ο Δημήτρης Σουρουλλάς, ο Χρίστος Πεχλιβάνης, ο Σταύρος Ελευθερίου και η Καίτη Οικονομίδου -η οποία είναι και η σοπράνο της Λυρικής σκηνής Κύπρου. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, ήταν η εκτέλεση τραγουδιών από τη μικρή Νεφέλη, μαθήτρια του Ειδικού σχολείου Άγιος Σπυρίδωνας, η οποία κατάφερε να συγκινήσει και να συνεπάρει τους περίπου 300 παρευρισκόμενους, με τη μαγευτική της φωνή.

Τα έσοδα από τη φιλανθρωπική εκδήλωση διατέθηκαν εξ ολοκλήρου για τη στήριξη του Ειδικού Σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνα. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε τις €6,500 και σ’ αυτό συμπεριλήφθηκαν και άλλα επιπρόσθετα έσοδα τα οποία συγκεντρώθηκαν μέσω της πώλησης λαχείων και της κλήρωσης δώρων που προσφέρθηκαν από διάφορες επιχειρήσεις, με στόχο τη στήριξη αυτής της προσπάθειας.

Η διεύθυνση της εταιρίας Cyprus Airports (F&B) επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά, όλους τους χορηγούς αλλά και το προσωπικό της εταιρείας που εργάστηκε για τη οργάνωση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα