Φορολογικές εκπομπές στο ίντερνετ από την Deloitte

Φορολογικές εκπομπές στο ίντερνετ από την DeloitteΗ Deloitte έχει κυκλοφορήσει τη πρώτη φορολογική εκπομπή στο διαδίκτυο (Webcast) για το πρώτο τρίμηνο του 2016 με παρουσιαστή τον κύριο Πιερή Μάρκου, Επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος και Νομικών Υπηρεσιών της Deloitte.

Αυτή η φορολογική εκπομπή σηματοδοτεί με επιτυχία την ολοκλήρωση της πρώτης χρονιάς από την ημέρα της κυκλοφορίας της πρώτης φορολογικής εκπομπής της Deloitte τον Απρίλιου του 2015 με περισσότερες από 1000 διαδικτυακές επισκέψεις.

Κύριος στόχος των φορολογικών αυτών εκπομπών είναι η ενημέρωση για τις σημαντικότερες φορολογικές εξελίξεις που αφορούν την Κύπρο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Οι εκπομπές αυτές είναι διαθέσιμες κατά την πρώτη εβδομάδα του μήνα που ακολουθεί το σχετικό τρίμηνο.

Η τελευταία αλλά και όλες οι άλλες προηγούμενες φορολογικές εκπομπές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Deloitte, όπου μπορείτε επίσης να εγγραφείτε ηλεκτρονικά για να ενημερώνεστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όλες τις καινούργιες φορολογικές εκπομπές.

Η επόμενη φορολογική εκπομπή θα μεταδοθεί την 1η Ιουλίου 2016. Μείνετε συντονισμένοι! www.deloitte.com/cy/tax


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα